Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
☪ GÜNCELLENDİ ☪
![]()
3324
![]()
adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.
Yerli Filmler kategorisi çalışmadığı için kaldırılmıştır.
power-sinema
kısa url olarak ( h ttps://tinyurl.com/2ao2rans ) ekle ve kaydet.
h ttps:// birleşik yazılacak.
Sn.Latte ye teşekkürler
URL ile de kullanılabilir
http://tinyrurl.com/power-cinema
venom 2 elimde var yakındakırk yılda bir bi film izlemeye kalktım gecenin bu saati, 1 var, 3 var izleyeceğim 2 yok .(Venom serisi)
Dehşet liste olmuş ama, emeğinize sağlık, bulursam Venom 2 yollayayım size
Dün gece bir yerli film izledim bittikten sonra sizin (güncellendi) paylaşımını gördüm ve bende güncelledim tüm yerli filimler açılmadı☪ GÜNCELLENDİ ☪
![]()
3324
![]()
power-sinema
Sn.Latte ye teşekkürler
Aklınızda kalan var mı açılmayanlardan? Ben şu anda bir iki tanesine baktım mesajınızdan sonra ve hemen açılıyorlardı.Dün gece bir yerli film izledim bittikten sonra sizin (güncellendi) paylaşımını gördüm ve bende güncelledim tüm yerli filimler açılmadı![]()
zaten belirttim.yerli filmler kategorisi adres çalışmadığı için kaldırılmıştır diye.Dün gece bir yerli film izledim bittikten sonra sizin (güncellendi) paylaşımını gördüm ve bende güncelledim tüm yerli filimler açılmadı![]()
yükledim.bugün izleyebilirsinizkırk yılda bir bi film izlemeye kalktım gecenin bu saati, 1 var, 3 var izleyeceğim 2 yok .(Venom serisi)
Dehşet liste olmuş ama, emeğinize sağlık, bulursam Venom 2 yollayayım size
Hocam yerli filmleri kastetmiştim ben ama diğerleri açılıyor problem yokAklınızda kalan var mı açılmayanlardan? Ben şu anda bir iki tanesine baktım mesajınızdan sonra ve hemen açılıyorlardı.
Direkt yerli film diye bir kategori yok sanırım ama gördüklerime baktım mesela hep yek ya da kolpaçino veya recep ivedik gibi. Hepsi de açılıyor o yüzden sormuştum açılmayan kanallar hangileriydi diyeHocam yerli filmleri kastetmiştim ben ama diğerleri açılıyor problem yok
Direkt yerli film diye bir kategori yok sanırım ama gördüklerime baktım mesela hep yek ya da kolpaçino veya recep ivedik gibi. Hepsi de açılıyor o yüzden sormuştum açılmayan kanallar hangileriydi diyeElbette problem yok listeyi ben hazırlamıyorum ama yine de hazırlayan için çalışmayan kanalları bilmek ister diye sormuştum.
Güncelledim ama hala 3324 bende hocam☪ GÜNCELLENDİ ☪
![]()
3429
![]()
power-sinema
Sn.Latte ye teşekkürler
h ttps://tinyurl.com/2ao2rans bunu yazdıysanız. güncellenir.Güncelledim ama hala 3324 bende hocam
Yani silip tekrar mı yazalım adresi?h ttps://tinyurl.com/2ao2rans bunu yazdıysanız. güncellenir.
http://tinyrurl.com/power-cinema bu adresi yazarsanız çok yakında oda güncellenecektir.
hangi playeri kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak belirttiğim gibi 1.satırdaki adresi yazdıysanız güncelle dediğinizde otomatik güncellenecektir.2. satırdaki adres ile giriyorsanız sn.latte arkadaşımız güncelleme yaptığı anda liste gelecektir.Yani silip tekrar mı yazalım adresi?
Televizo hocam 2, sıradaki adresten girmiyorum hocamhangi playeri kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak belirttiğim gibi 1.satırdaki adresi yazdıysanız güncelle dediğinizde otomatik güncellenecektir.2. satırdaki adres ile giriyorsanız sn.latte arkadaşımız güncelleme yaptığı anda liste gelecektir.
şöyle yapalım.televizo da ayarlara girip update playlist diyelim.bende televizodan bakıyorum ve all ccchannels 3429Televizo hocam 2, sıradaki adresten girmiyorum hocam