highflyeer
Üye
- Konular
- 6
merhaba tvbox ta uygulama gizlemek mümkün mü smarttube yi gizlemek istiyorum çocuklar girmesin diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
favorilerden kaldir secenegi de cikmasi lazim. dedigim gibi cihazlar modellerine göre farkliliklar gösterebilir.bende öyle sadece aç ve taşı seçeneği çıkıyor
Provjectivy Launcher da pin koyma var öyle yapın bencemerhaba tvbox ta uygulama gizlemek mümkün mü smarttube yi gizlemek istiyorum çocuklar girmesin diye
tv açılınca direk o launcher açılmıyor benim bildiğim?Provjectivy Launcher da pin koyma var öyle yapın bence
Öncelikle Provjectivy Launcher i indirin Adb uygulaması var play de oradan varsayılan launcher i devre dışı bırakın otomatik olarak Provjectivy olacaktır. Mi box da ben bu şekilde yaptımtv açılınca direk o launcher açılmıyor benim bildiğim?
adb den uygulama devredışı bırakılıyo direk öylede çözğlebilşrmiş . ama sizin varsayılan launcheri devredışı bırakma kısmını göremedimÖncelikle Provjectivy Launcher i indirin Adb uygulaması var play de oradan varsayılan launcher i devre dışı bırakın otomatik olarak Provjectivy olacaktır. Mi box da ben bu şekilde yaptım
Adb denadb den uygulama devredışı bırakılıyo direk öylede çözğlebilşrmiş . ama sizin varsayılan launcheri devredışı bırakma kısmını göremedim
Abd çok tehlikeli bir uygulamadır..Emin olmadığınız uygulamaya dokunulmaz.Başınız sağolsun,cihaz çökmüş.Google tvde format işi sıkıntı,araştırmanız lazım.adb de launher diye aratınca google tv diye bişey çıktı onu devre dışı bıraktım tv şimdi siyah ekranda kaldı nasıl düzelir
Size tam sakın adb ile devredışı bırakmayın diyecektim yapmışsınız.Tek launcher bırakılmaz cihazda.Projectivyde var zaten aktif edilecek bölüm.Giriste en üstte.adb den uygulama devredışı bırakılıyo direk öylede çözğlebilşrmiş . ama sizin varsayılan launcheri devredışı bırakma kısmını göremedim
Hocam yukarıda yazdığımı görmediniz mi önce Launcher yüklemenniz lazımdıadb de launher diye aratınca google tv diye bişey çıktı onu devre dışı bıraktım tv şimdi siyah ekranda kaldı nasıl düzelir
Hocam mikrofon lu kumanda kullanıyorsan Google playi aç Der misin oradan adb ye giriş yaparsın veya başka Launcher yüklersinlaunher yüklüydü zaten ama geçmedi ona
bu yöntemle kurtardım teşekkür ederimkumanda üzerinde google play veya ayarlar tuşu varsa adb tv programını bulup açınız kaldırdıgınız launcheri tekrar aktif edin ..
Hocam kusura bakma bu durum için ama çözüldügune sevindim. En iyisi button mapper ile launcher işini yap. Anlatımı sinetech YouTube da mevcutbu yöntemle kurtardım teşekkür ederim