uygulama gizleme

highflyeer

Üye
Konular
6
merhaba tvbox ta uygulama gizlemek mümkün mü smarttube yi gizlemek istiyorum çocuklar girmesin diye

uygulama eklentisini ekrandan kaldirmak icin üzerine gelip kumanda ok tusuna uzun süreli basili tut secenek listesi cikar kaldir dersin o eklenti sadece uygulamalar bölümüne girdiginde görünür. benim cihazim mi box baska marke cihazlarda farkliliklar olabilir.

Öncelikle Provjectivy Launcher i indirin Adb uygulaması var play de oradan varsayılan launcher i devre dışı bırakın otomatik olarak Provjectivy olacaktır. Mi box da ben bu şekilde yaptım
adb den uygulama devredışı bırakılıyo direk öylede çözğlebilşrmiş . ama sizin varsayılan launcheri devredışı bırakma kısmını göremedim

adb den uygulama devredışı bırakılıyo direk öylede çözğlebilşrmiş . ama sizin varsayılan launcheri devredışı bırakma kısmını göremedim
Adb den
com.google.android.tvlauncher devre dışı bırakılırsa yüklediğiniz diğer launcher varsayılan oluyor

adb de launher diye aratınca google tv diye bişey çıktı onu devre dışı bıraktım tv şimdi siyah ekranda kaldı nasıl düzelir

adb de launher diye aratınca google tv diye bişey çıktı onu devre dışı bıraktım tv şimdi siyah ekranda kaldı nasıl düzelir
Abd çok tehlikeli bir uygulamadır..Emin olmadığınız uygulamaya dokunulmaz.Başınız sağolsun,cihaz çökmüş.Google tvde format işi sıkıntı,araştırmanız lazım.

Size tam sakın adb ile devredışı bırakmayın diyecektim yapmışsınız.Tek launcher bırakılmaz cihazda.Projectivyde var zaten aktif edilecek bölüm.Giriste en üstte.

Hocam yukarıda yazdığımı görmediniz mi önce Launcher yüklemenniz lazımdı

kumanda üzerinde google play veya ayarlar tuşu varsa adb tv programını bulup açınız kaldırdıgınız launcheri tekrar aktif edin ..

Kendiniz kullanacağınız zaman açmak başkaları kullanacağı zaman yokmuş gibi göstermek için ekstra uygulamaya gerek kalmadan bir yöntem var aslında.

Uygulamalara girip uygulamayı devre dışı bırakın.
Kullanacağınız zaman tekrar uygulamalara girip tüm uygulamaları göster deyip devre dışı bırkaılanlar arasından tıklayıp yeniden aktif hale getirebilirsiniz.

Böylece ekstra uygulamaya gerek kalmaz ve bulma şanslarını da ellerinden almış olursunuz ;))

Smarttube uygulamasını açın sırasıyla Ayarlar-genel ayarlar-en alta çeşitli-ana şifreyi etkinleştir-- bir şifre belirleyip tamam deyip onaylayın ve uygulamadan çıkın ..smarttube yi her açtığınızda o şifre ile giriş yapabilirsiniz..

Konuyu görüntüleyenler

Geri