Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Memetcandal

Paylaşımcı
Konular
17
Forum konu başlıkları ve içeriklerinde Renkli Karakterler kullanmayınız!
bu liste 05.05.2025 saat 21:04 De son kez guncellenmistir ve dosya olarak paylasilmistir baska bir guncelleme gelmeyecektir

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u

HTTP:
https://tinyurl.com/iptvsevenler

HTTP:
https://tinyurl.com/iptvlovers

Ekli dosyalar

• IPTVSevenler.m3u
    69.7 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

reis eline saglik ins uzun sureli guncel tutarsin listeni zira duzgun link bulmak zor oluyo

Ortalama IPTV kullanıcısı için perfect bir liste. Vpn istemiyor, para istemiyor, yok şunu takip et bunu beğen demiyor. Düz, yükle seyret. Yayın kalitesi de yüksek. Tabii ki esas sınav h.sonu maç saatlerinde.😁

Emekleriniz için teşekkürler.

çok guzel liste olmuş kekik liste gibi bit.ly yukleseydin keşke otomatik güncelemede olsun link patladımı hep buradan indirmeyelim

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

hocam direkt dropbox içinden açıp güncelleme yapıyosanız çok kullanışlı olur aksi takdirde sürekli yeni dosyayı upload etmek zorunda kalacaksınız emeğinize sağlık kolay gelsin

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

bu arada url adresleri direkt m3u dosyasını indirmeye yarıyor url adresinden yayın açmıyor hocam bilginiz olsun

arkadaşlar elinde yeni m3u liste olan var mı çalışan bende ki tüm liste ler patladı hiçbiri açılmıyor vpn bile demedim yok olmuyor açılmıYo

URL yi kopyalayıp Televizo gibi programlara yapıştır o zaman güncelleme alabilirsin
Hocam biliyorum bilgisayarda denediğimde böyle sonuç aldım o yüzden yazdım telefonda televizo player da sorun yok zaten

Anladım bilgisayar da URL ye tıkladığınızda çıkan URL yi kopyalayıp bilgisayar da emülatör üzerinden yada IPTV programı üzerinden de izleyebilirsiniz URL ile birlikte maalesef tarayıcı açılmıyor sadece indirme yapıyor
Hocam önceki mesajda da belirttim bunları zaten biliyorum iptv player ile denedim açılmadı o yüzden söyledim player desteklemiyor da olabilir

linklerin tamami televizo uygulamasinda cok guzel calisiyor usta eline saglik

ellerine sağlık gayet iyi çalışıyor ricam sinama kanallarını çogaltabilirmisin lütfen bein ve dsmart sinema kanalları gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri