Yardım --- GÖLGE TV & BİLGİN TV HAKKINDA – BU HAKSIZLIK SON BULMALI!

Akif

Üye
Konular
5
---

GÖLGE TV & BİLGİN TV HAKKINDA – BU HAKSIZLIK SON BULMALI!

Admin, SineTech Forum’daki kişiler ve tüm üyeler,

Bu mesajı buraya yazarken gerçekten öfkeliyim. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum! GölgeTV ve BilginTV gibi platformların kapanması yetmezmiş gibi, üstüne bir de bunun hakkında konuşmamızın yasaklanması tam anlamıyla kabul edilemez! Sahtekarların yaptığı işler yüzünden biz de mağdur edildik. Bu adaletsizliği kabul etmiyorum!

Şimdi açıkça soruyorum: Bu platformlara hâlâ erişimi olanlar kim? Kimler GölgeTV ve BilginTV’yi kullanabiliyor ama bizden saklıyor? Eş dosta veriliyor, paylaşım yapılıyor ama mağdur olan bizlere bir açıklama bile yapılmıyor! Bu iş böyle kapanamaz!

GölgeTV ve BilginTV'nin yapımcılarıyla nasıl iletişime geçebilirim? Bu konuda bilgisi olan biri varsa hemen paylaşsın. Bu haksızlığı sineye çekmeyeceğim. Biz burada bekleyip olanları izlerken, birileri keyfine bakıyor. Buna izin vermeyeceğiz!

Ve bir kez daha söylüyorum: Hakkımı asla helal etmiyorum! Bu sahtekarlar yüzünden hem platformlarımız elimizden alındı hem de konuşma hakkımız bile kısıtlanıyor. Eğer bu mesajım silinirse, eğer hesabıma engel getirilirse, ben de gerekeni yapacağım! Bu işin peşini bırakmayacağım!

Bu kadar insanı mağdur ettiniz, üstüne bir de konunun konuşulmasını engelliyorsunuz. Bu haksızlık burada bitmeyecek! Ya bir çözüm sunulacak ya da herkes bu adaletsizliği görecek!

Son kez söylüyorum: Hakkımı helal etmiyorum!

--- Admin edit;
Konu daha önce defalarca konuşuldu ve kapandı, Gölge TV adlı uygulamanın yapımcısı forumda ve Sinetech drive'da uygulamamı yayınlamayın, modlanmış hali de forumda paylaşılmasın diye kendisi istedi, biz de onun isteği ile bu kararı aldık.

Bunun dışında bizimle alakalı bir konu yoktur. Siz de Gölge TV'nin yapımcısına saygı duyunuz.

Bilgin ile alakalı da yine garip iddialarda bulunmuşsunuz, yasaklanma vs bir tarafa ben daha yeni videosunu çektim ama geliştirici kendi isteğiyle (muhtemelen o da tehdit edildi) uygulamayı kapattı, forumumuzda her zaman yeri vardır, onlarca mesaj atılmış konusu da hâlâ açıktır. Forumda arama butonu var görebilirsiniz.

Tehditlerinizi de gayet açık yapmışsınız, bu kadar adaletsiz, nefret dolu olduğunuz ve tehdit edecek derecede saldırmak zorunda hissettiğiniz bir ortamda da bulunmak istemezsiniz herhalde. Zaten tehdit, hakaret yasak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne bu şiddet bu celal ? Bilgin kapandı ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz.

Gölgeye gelirsek kullanmak isteyen elbette gidip indirip kullanabilir hem adamın telegram sayfasına katılma zahmetine girmemişsiniz hemde burada ahkâm kesiyorsunuz nerden indiririm nerden iletişime geçerim falan. Şu anda kimse kimseye sansür uygulamıyor gölge geliştiricisi kendisi istedi paylaşım olmamasını isteğine de saygı gösterildi bu kadar yani bu kadar gereksiz agresiflige gerek yoktu.

Telegram girilmiyor kapattmış hesabını Bu arada ben herkese sinirlenmedim bunun modlayan sahtekarlara

arama motoruna yazsan bile çıkıyor sayfaları gereksiz yükselmiş

Gölge TV'nin bana linkini gönderebilir misiniz Telegram

Telegram girilmiyor kapattmış hesabını Bu arada ben herkese sinirlenmedim bunun modlayan sahtekarlara
İlk modlayanlardan birisiyim hâlâ da modluyorum sadece paylaşmıyorum ha bundan golge gelistiricisi de haberdar o yüzden kullandığınız kelimelere dikkat edin.

Telegram kanalı kapalı değil gayet açık o kadar müptelası olduğunuz uygulamanın ne kanalını ne grubunu biliyosunuz burda sahtekarlar, hakkımı helal etmiyorum falan filan.

Golge geliştiricisi adminden paylaşım olmamasını istedi adminde saygı duydu paylaşım yaptırmadı bu kadar basit. Saygı duyulsa bir dert duyulmasa bir dert.

Para veya karsiliginda yapilmamis diye biliyorum keyiflerine kapatmissa ne yapabilirsiniz ki

O zaman gölge TV'nin Ben mesajını okumuştum orada da bu modlayanlar yüzünden uygulamayı kapatmak zorunda kaldım diyor

İlk modlayanlardan birisiyim hâlâ da modluyorum sadece paylaşmıyorum ha bundan golge gelistiricisi de haberdar o yüzden kullandığınız kelimelere dikkat edin.

Telegram kanalı kapalı değil gayet açık o kadar müptelası olduğunuz uygulamanın ne kanalını ne grubunu biliyosunuz burda sahtekarlar, hakkımı helal etmiyorum falan filan.

Golge geliştiricisi adminden paylaşım olmamasını istedi adminde saygı duydu paylaşım yaptırmadı bu kadar basit. Saygı duyulsa bir dert duyulmasa bir dert.
Bu arada sert konuştuğum için özür dilerim Ama dayanamadım yani Bu uygulamaların kapatılmasına

Bu arada sert konuştuğum için özür dilerim Ama dayanamadım yani Bu uygulamaların kapatılmasına
Bilgin kendisi kapattı gölge ise açık sadece geliştiricisi başka yerlerde paylaşılmasını istemediği için burada paylaşım yapılmıyor. Uygulamanın telegram kanalınına giderek uygulamayı indirip kullanabilirsiniz buna kimse karşı değil sadece burada paylaşım yapılmıyor o kadar.
Screenshot 2025 03 06 19 04 16 528 comgolgegolgetv2

Bu kırmızı alana çizdiğim yeri okuyun lütfen

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250306_190524_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20250306_190524_Chrome~2.jpg
    280 KB · Görüntüleme: 167
Diğer gölge TV'ye ne olduğu zaman ben bir tane gölge TV'ye girmiştim uygulamasına gerçeğini indiririm orada bu uygulamayı kapattık diyordu

Bir de benim Telegram hesabım yok başka hesapları yok mu Eğer Telegram kullanacaksam güvenli değil mi Çünkü Telegram verilerimi falan çalarsa Bir de son kez şunu da söylemek istiyorum sizleri destekliyorum kendi uygulamada yapsanız yani modlama Yerine kendiniz de uygulama yapsanız ve böyle içerik yani uygulamalar büyüse de istediğiniz kadar içerik izleyebilsek Çünkü bazı uygulamaları Mesela yayınlar çalışmıyor bu sefer diğer uygulamaya geçeriz oradan izleriz

Telegram hesabı açarak kanala katılıp uygulamayı indirebilirsiniz çünkü geliştiricinin isteği bu yönde.

Modlama konusunda ise benim modlayıp kullanmam benim insiyatifime kalmış bir şey buna hiç kimse karışamaz hocam piyasada zaten yeterince uygulama mevcut modlu veya modsuz onları da kullanabilirsiniz. Telegram dediğimiz şey bir nevi whatsapp tam olarak neyden çekiniyorsunuz.

Kendi modlamiyor mu yada modlanan bir şey kullanmıyor mu?Kullandığı linkler kendine mi ait acaba yapmayın yani. gölge den başka uygulama yokmuş gibi konuşmayın bence. Bir çok başka uygulama var onları kullanın. Ayrıca sizin bir hakkınız yok ister edin ister etmeyin
Bu kırmızı alana çizdiğim yeri okuyun lütfen

---

GÖLGE TV & BİLGİN TV HAKKINDA – BU HAKSIZLIK SON BULMALI!

Admin, SineTech Forum’daki kişiler ve tüm üyeler,

Bu mesajı buraya yazarken gerçekten öfkeliyim. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum! GölgeTV ve BilginTV gibi platformların kapanması yetmezmiş gibi, üstüne bir de bunun hakkında konuşmamızın yasaklanması tam anlamıyla kabul edilemez! Sahtekarların yaptığı işler yüzünden biz de mağdur edildik. Bu adaletsizliği kabul etmiyorum!

Şimdi açıkça soruyorum: Bu platformlara hâlâ erişimi olanlar kim? Kimler GölgeTV ve BilginTV’yi kullanabiliyor ama bizden saklıyor? Eş dosta veriliyor, paylaşım yapılıyor ama mağdur olan bizlere bir açıklama bile yapılmıyor! Bu iş böyle kapanamaz!

GölgeTV ve BilginTV'nin yapımcılarıyla nasıl iletişime geçebilirim? Bu konuda bilgisi olan biri varsa hemen paylaşsın. Bu haksızlığı sineye çekmeyeceğim. Biz burada bekleyip olanları izlerken, birileri keyfine bakıyor. Buna izin vermeyeceğiz!

Ve bir kez daha söylüyorum: Hakkımı asla helal etmiyorum! Bu sahtekarlar yüzünden hem platformlarımız elimizden alındı hem de konuşma hakkımız bile kısıtlanıyor. Eğer bu mesajım silinirse, eğer hesabıma engel getirilirse, ben de gerekeni yapacağım! Bu işin peşini bırakmayacağım!

Bu kadar insanı mağdur ettiniz, üstüne bir de konunun konuşulmasını engelliyorsunuz. Bu haksızlık burada bitmeyecek! Ya bir çözüm sunulacak ya da herkes bu adaletsizliği görecek!

Son kez söylüyorum: Hakkımı helal etmiyorum!
Konu daha önce defalarca konuşuldu ve kapandı, Gölge TV adlı uygulamanın yapımcısı forumda ve Sinetech drive'da uygulamamı yayınlamayın, modlanmış hali de forumda paylaşılmasın diye kendisi istedi, biz de onun isteği ile bu kararı aldık.

Bunun dışında bizimle alakalı bir konu yoktur. Siz de Gölge TV'nin yapımcısına saygı duyunuz.

Bilgin ile alakalı da yine garip iddialarda bulunmuşsunuz, yasaklanma vs bir tarafa ben daha yeni videosunu çektim ama geliştirici kendi isteğiyle (muhtemelen o da tehdit edildi) uygulamayı kapattı, forumumuzda her zaman yeri vardır, onlarca mesaj atılmış konusu da hâlâ açıktır. Forumda arama butonu var görebilirsiniz.

Tehditlerinizi de gayet açık yapmışsınız, bu kadar adaletsiz, nefret dolu olduğunuz ve tehdit edecek derecede saldırmak zorunda hissettiğiniz bir ortamda da bulunmak istemezsiniz herhalde. Zaten tehdit, hakaret yasak.

Gölge TV hesabı açık kardeşim adamın iki tane hesabı vardı biri sohbet herkes yazabiliyordu onu kapattı çünkü mecbur kaldı herkes saçma sapan yazmaya başladı ama dosyaları paylaştıkları hesabı açık sen önce kendine kız komsenin kimseden gizlediği birşey yok sen hiç sohbetlerini takip etmemişsin adamlar özellikle kimse bizim programı hiçbir grupta , sosyal medyada kısaca hiçbir yerde paylaşmayın diye duyuru yapıyorlar. boş boş millete kızıyorsun önce sen kendini eleştir iki tane hesapları var ikisinide neden takibe almamışım diye cehaletini insanları suçlayarak veya bu formu açıp insanlara fayda sağlamaya çalışan kurucusundan yöneticisine ve üyelere kadar herkesi suçlayamazsın. Önce kendi cehaletini kızarsan daha iyi olur. Yine söylüyorum adamların ikinci hesapları açık ve dosya paylaşmaya da devam ediyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Geri