sainkaplana
Üye
- Konular
- 12
D-Smart go kullanıcısının.android tv için uygulama Play Store da yok.internetten APK indirdim, telefon versiyonu çıktı,nasıl bulabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sanırım bu sana yardımcı olacaktır.D-Smart go kullanıcısının.android tv için uygulama Play Store da yok.internetten APK indirdim, telefon versiyonu çıktı,nasıl bulabilirim
DSmart mı aman aman uzak durun tam bir baş belasışunun olmaması utanç verici bence iptal et tivibu al![]()
Yüklemiyor, başka siteden indirdim yatay olarak açıyorSanırım bu sana yardımcı olacaktır.
URL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Pazarama sitesi kod veriyordu,onu kullanıyorumDSmart mı aman aman uzak durun tam bir baş belası![]()
Para vermediysen sorun yok kardeşim ama para verilip alınacak bir platform değil elini verdinmi kaptırmadığın hiçbir uzvun kalmıyorPazarama sitesi kod veriyordu,onu kullanıyorum
İlginç, ben de yüklü, Android play storedan indirmiştim. Mesajınız üzerine aradım , kaldırılmış... Web sitelerinde hala play store linki var ve "bulunamadı" ya yönleniyor...D-Smart go kullanıcısının.android tv için uygulama Play Store da yok.internetten APK indirdim, telefon versiyonu çıktı,nasıl bulabilirim
Çok kaliteli(!) olduğu içindirBöyle ücretli bir platformun playstorere'de olamaması gerçekten Türkiyede olur galiba.İlginç.
tv box ta kullandığım apk yükledim buradan indir.D-Smart go kullanıcısının.android tv için uygulama Play Store da yok.internetten APK indirdim, telefon versiyonu çıktı,nasıl bulabilirim