byboss
Üye
- Konular
- 12
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah hocam şimdi tekrardan güncelledim netsporun bein2 kaynağınıda attımEli e sağlık herkes tabi mor kanal paylaşıyor
Vpn açmadan kullanıyorum hocam SS attım hattavpn gerekli bein için
ben bilmem bende vpn ile izledim sorun ne vpn siz offfVpn açmadan kullanıyorum hocam SS attım hatta
valla hocam vpnsiz cayır cayır izliyorumben bilmem bende vpn ile izledim sorun ne vpn siz offf
bende açmadı başkan vpn siz sonuçta forum a katkımız olsun aynı yoldayızvalla hocam vpnsiz cayır cayır izliyorum
vlc ile mi denedin bak ben şimdi güncelledim qmplayerda sıkıntı yokbende açmadı başkan vpn siz sonuçta forum a katkımız olsun aynı yoldayız
Vpnsiz çalışiyor teşekkürlervlc ile mi denedin bak ben şimdi güncelledim qmplayerda sıkıntı yok
İyi Seyirler HocamVpnsiz çalışiyor teşekkürler
ellerine sağlıkvlc ile mi denedin bak ben şimdi güncelledim qmplayerda sıkıntı yok
TeşekkürlerRobinsport ve netspor'un kendi bein ve tabi kanallarının kaynak m3u listesidir.
Netsporun BEİN1 VE BEİN2'si 7/24
!!!!!!!!!İYİ SEYİRLER!!!!!!!!!!!!!
Netspor değişmiyor robinde öyle uzun süredir sorun yokaktif hocam vpnsiz zaten site yayını olduğu için çalışır ama link zaten site değiştirince içerden değişicek istersen bu post da guncellendikçe sende içerden değişip paylaş faydalanır kullanalar devre arası değiştirmedikçe izletir![]()
tamamdır hocam bakalım hafta sonu neler yaşarızNetspor değişmiyor robinde öyle uzun süredir sorun yok
QM PLAYER2pc icin player öneriniz var mı vlc hariç