Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
casablanka heriki listede yok demiştin.çok yakında .....sıra gelmedi dahaamerikan pastası altyazı ve dil seçenekli bu seri kesin olmalı bu arada![]()
Elinize sağlık. Bu linkte maksimum kullanıcı sayısı oluyormu? Ben evde oturma odasında büyükler için bu playlisti ayarlamak istiyorum film izlemek istediklerinde seçip izlesinler.GÜNCELLENDİ
3009 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.
power-sinema
kısa url olarak (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) ekle ve kaydet.
film de öyle bişe yok kur izlesinler zaten kullanıcı şifreli değilElinize sağlık. Bu linkte maksimum kullanıcı sayısı oluyormu? Ben evde oturma odasında büyükler için bu playlisti ayarlamak istiyorum film izlemek istediklerinde seçip izlesinler.
maksimum kullanıcı sayısı ile ilgili bilgim yok ancak 11 gündür hiç bir olumsuz yorum almadım.gittiği yere kadar kullanın keyfini çıkarın.Elinize sağlık. Bu linkte maksimum kullanıcı sayısı oluyormu? Ben evde oturma odasında büyükler için bu playlisti ayarlamak istiyorum film izlemek istediklerinde seçip izlesinler.
Dostum senden kişisel bir ricam olsa biraz da yerli içeriklere önem versen? Bide yeni eklenenler bölümü yaparsan tadından yenmez (Bu arada çok iyi hazırlanmış ellerine sağlık)GÜNCELLENDİ
power-sinema
kısa url olarak (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) ekle ve kaydet.
emeğine sağlık ben dosyayı zip olarak ındırdım cıkart dıyorum cıkartır gıbı yapıp cıkartmıyor cıkarttıgım klasörde bir dosya yok neden olur acaba ?GÜNCELLENDİ
power-sinema
selamlar nasıl yaptınız ?ben dosyayı zip olarak ındırdım cıkart dıyorum cıkartır gıbı yapıp cıkartmıyor cıkarttıgım klasörde bir dosya yok neden olur acaba ?Teşekkürler çok iyi filmler var tertemiz çalışıyor
masaüstünü seç bence çıkarırken bulmak kolay olur sonra sağ tuş birlikte aç vlc sorunsuzselamlar nasıl yaptınız ?ben dosyayı zip olarak ındırdım cıkart dıyorum cıkartır gıbı yapıp cıkartmıyor cıkarttıgım klasörde bir dosya yok neden olur acaba ?
Az önce ben de denedim televizo dosya ekle dosya seç powersinema.zip boş diyor ?selamlar nasıl yaptınız ?ben dosyayı zip olarak ındırdım cıkart dıyorum cıkartır gıbı yapıp cıkartmıyor cıkarttıgım klasörde bir dosya yok neden olur acaba ?
olmuyor abicim yinede tesekkurlermasaüstünü seç bence çıkarırken bulmak kolay olur sonra sağ tuş birlikte aç vlc sorunsuz
indimene gerek yok zaten.kısa url yüklediğinde herhangi birşey çıkmıyormu.deneyip haber verirseniz düzeltme yoluna gidelim.bende çalışıyor.emeğine sağlık ben dosyayı zip olarak ındırdım cıkart dıyorum cıkartır gıbı yapıp cıkartmıyor cıkarttıgım klasörde bir dosya yok neden olur acaba ?
indimene gerek yok zaten.kısa url yüklediğinde herhangi birşey çıkmıyormu.zip değil..bende çalışıyor.Az önce ben de denedim televizo dosya ekle dosya seç powersinema.zip boş diyor ?
indimene gerek yok zaten.kısa url yüklediğinde herhangi birşey çıkmıyormu.zip değil..bende çalışıyor.
sadece vermiş olduğum kısa url yi
h ttps://tinyurl.com/2ao2rans url kısmına yazın.kaydedin.indirmeyin.birde hangi playeri kullanıyorsunuz.belirtiniz baştaki https birleşik olacak