Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Max kullanıcı sayıları büyük ihtimalle 1 dir ve sizden önce biri girmiştirMerhaba arkadaşlar kaç tane xstream listesi yüklediysem kanal listeleri geliyor ama filmleri ya da dizileri açmıyor neden olabilir en az 20 liste denedimEkli dosyayı görüntüle 5084Ekli dosyayı görüntüle 5085Ekli dosyayı görüntüle 5085Ekli dosyayı görüntüle 5086
Diğer ihtimal ise server kapatılmış olması o zaman da kanallar gelir ama açılmazMax kullanıcı sayıları büyük ihtimalle 1 dir ve sizden önce biri girmiştir
Sınırsız olan yoktur. Bu adamlar bunları satıyor sonuçta. Onun yerine forumda bulunan m3u listelerine bakın. Bex, iptvsevenler gibiPeki sınırsız olan kanal var mı yada bi m3u listesinin sınırsıZ mı değil mı nasıl anşayacağım. Elinde snırsız kullanıcı listesi olan var mı yardım edebilir misiniZ
baskan hangi oynaticiyi kullaniyorsun buyuk ihtimalle ayarlarina git sadece filim ve dizi gosteri isaretlemisdindir ayarlania bi baki var olmadi playeri verilerini silip tekrar bir liste deneForumdakilarin neredeyse yarısnı denedim
Çalışan 1 tane var ondada film ve diziler yok. Peki payşaşılan listenin İPTV mı televizyon içinmi olduğunu nasıl ayırt edeceğim bi farkı var mı söyler misiniz
Obaskan hangi oynaticiyi kullaniyorsun buyuk ihtimalle ayarlarina git sadece filim ve dizi gosteri isaretlemisdindir ayarlania bi baki var olmadi playeri verilerini silip tekrar bir liste dene
ben yannis anlamisim ama sen genede playeri bi verileri temizle hata varsa duzelir bir ihtimalde playerin yaziliminda hata vardir
Evet BEXT @Berat55 e ait bir liste ve elinden geldiğince kanalları aktif tutuyorSınırsız olan yoktur. Bu adamlar bunları satıyor sonuçta. Onun yerine forumda bulunan m3u listelerine bakın. Bex, iptvsevenler gibi
Çok teşşekürler ederimEvet BEXT @Berat55 e ait bir liste ve elinden geldiğince kanalları aktif tutuyor
IPTVSeverler de bana ait bende aynı şekilde elimden geldiğince aktif tutuyorum her hafta bütün kanalları da kontrol ediyorum genellikle![]()