Gold IPTV HD Kırılmış versiyon

Avast-MobileAPK:RepMalware [Trj]
BitDefenderFalxAndroid.Riskware.TestKey.rA
FortinetAndroid/Agent.JDU!tr
TrustlookAndroid.PUA.DebugKey

1.cisi trojan zaten :D
virüsler bunlar bu arada ben box da sorun etmiyorum zaten telefona bu tarz şeyleri kurmuyorum :)
2 ve 4 signature kaynaklı bir alarm önemsiz bir şey.

HTTP/1.1
Icy-MetaData: 1
User-Agent: GOLD HD/2.1.0 (Linux;Android 14) ExoPlayerLib/2.13.2
Accept-Encoding: identity
Host: fr.ottv.pro
Connection: Keep-Alive

4448909784559016

4448909784559016
Liste guncellendi

Ekli dosyayı görüntüle 5070

Gold iptv nin kırılmış versiyonudur tüm dünya kanalları binlerce film dizi barındırır ben kurulumu yaptım biraz ta test ettim herhangi bir sıkıntı görmedim film ve dizilerde çoklu dil desteği ve alt yazı seçeneği var kırık versiyon olduğu için virüs uyarısı verecektir bilginiz olsun gene de tarama yapın şimdiden iyi seyirler...

Teṣekkürler güzel paylaṣim emeyine sağlik

bu eklentiyi box cihaza kurdum. yayinlar biraz gec aciliyor. ve nedendir bilmiyorum ama sanki kasmadan dolayi eklenti düsme yapiyor ve kapaniyor sonra sonra biraz düzelir gibi oldu.

Gold iptv nin kırılmış versiyonudur tüm dünya kanalları binlerce film dizi barındırır ben kurulumu yaptım biraz ta test ettim herhangi bir sıkıntı görmedim film ve dizilerde çoklu dil desteği ve alt yazı seçeneği var kırık versiyon olduğu için virüs uyarısı verecektir bilginiz olsun gene de tarama yapın şimdiden iyi seyirler...

türkçe dil nasıl eklenır

Çok güzel olmuş eline emeğine yüreğine sağlık teşekkürler

Tşkler ellerine sağlık eyv .

Konuyu görüntüleyenler

Geri