Yardım Paylaşımcılar içeri girebilir mi

rogue3982

Üye
Konular
39
Uzun ömürlü olup domain degistirmeyen siteleri panelleri belirtebilir/paylasabilir misiniz aralarında illaki uzun sure kullanilabilenler çıkıyor lakin bu nox sunx ve relax surekli dns degistiriyor sıktılar iyice

En verimli paylasim budur her gun patlayan m3ulari paylasmamiz sadece kombo listemizi arttiriyor dns surekli degistikten sonra anlami kalmiyor ben de paylasimciyim

hani 15klık vodları olsa bile ideal en azindan uzun ömürlü olur

Son düzenleme:
Uzun ömürlü olup domain degistirmeyen siteleri panelleri belirtebilir/paylasabilir misiniz aralarında illaki uzun sure kullanilabilenler çıkıyor lakin bu nox sunx ve relax surekli dns degistiriyor sıktılar iyice

En verimli paylasim budur her gun patlayan m3ulari paylasmamiz sadece kombo listemizi arttiriyor dns surekli degistikten sonra anlami kalmiyor ben de paylasimciyim

hani 15klık vodları olsa bile ideal en azindan uzun ömürlü olur
uzun ömürlü var ama paylaşım yaptığımızda onlar da dns değiştiriyor

Her gün atilan random m3ularla da yürümüyor televizyona ekliyoruz sabaha çıkmıyor

illa m3u hesap paylaşmanıza gerek yok dns degistirmeyen panel ismi vermeniz bile katkı olabilir
bende onu diyorum işte dns verdiğin zaman o panellerim tümü patlıyor.. m3u hesapla alakalı değil o panelden elimde 1000 tane var paneli paylaştığın zaman 100 kişi tarama yapıyor sonuç olarak panel sahibi hemen değişiklik yapıyor

bende var böyle uzun giden aylarca dnsler buraya atsam dns sahibine hemen haber uçururlar bir günde kapanır goodtv niye sürekli değişiyor sanıyon biri hemen haber uçuruyor dns sahibine

bende var böyle uzun giden aylarca dnsler buraya atsam dns sahibine hemen haber uçururlar bir günde kapanır goodtv niye sürekli değişiyor sanıyon biri hemen haber uçuruyor dns sahibine
DNS sahibine ucurulmuyor DNS sahibi zaten görür hangi hesaba hangi iplerden girilmiş IPTV yi satın alan kişinin ipsi bellidir satın alan kişiden hariç başka iplerden giriş yapılınca DNS sahibi patladığını anlar DNS i değişir

o zaman goodtv niye sürekli değişiyor her gün mesela bir panel 1 sene nasıl gidiyor usta

o zaman goodtv niye sürekli değişiyor her gün mesela bir panel 1 sene nasıl gidiyor usta
1 sene giden panel sayılıdır onlarda fazla keşfedilmemiştir sağda solda paylaşılmamıstır . bı hesaba 5 6 ip den girince pek bı sorun olmaz çünkü satın alanlar telefonda felanda izliyor ama gidipte 80-90 kişi bı hesaba girerse tabi değişir .

onu diyom bir paneli çok paylaşırsan o panel çabuk patlar usta

Geri