Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reis bazen ip adresi vpn felan farkediyor ama genel bende açılmıyorsa , forumdada açılmıyor biliyosundır gemelde sana zahmet olmazsa eklersen denerim
İki tane yeni link ekledim birini @Memetcandal dan aldımKral acılmıyor bilgin olsun
Teşekkürler @patr0nZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İsterseniz bide bunu deneyin.
Teşekkür ederim HD olarak calişiyor elinize sağlık hepinizin emeğine sağlıkİki tane yeni link ekledim birini @Memetcandal dan aldım
Beret Reis CNNTURK tekrar gitti direk yayın açılır açılmaz donuyor hiç izlenmiyor yaniTeşekkürler @patr0n
En çok patlayanda cnn türk sağlam bir link bulamadım @patr0n sende varsa paylaşır mısın?Beret Reis CNNTURK tekrar gitti direk yayın açılır açılmaz donuyor hiç izlenmiyor yani
Yeni bir link ekledim inşallah bidaha patlamazBeret Reis CNNTURK tekrar gitti direk yayın açılır açılmaz donuyor hiç izlenmiyor yani
Evet Türkiye de çalışmıyor Yurt dışı URL VPN ile denedimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yukarıdaki URL bende var ve hiç bozulmuyor ama sanırım TR de VPN siz çalışmıyor istersen alternatif olarak ekleyip deneyebilirsin
@Berat55
Alternatif olarak ekledim sağolZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yukarıdaki URL bende var ve hiç bozulmuyor ama sanırım TR de VPN siz çalışmıyor istersen alternatif olarak ekleyip deneyebilirsin
@Berat55
En çok patlayanda cnn türk sağlam bir link bulamadım @patr0n sende varsa paylaşır mısın?
Çok Sağol @patr0nZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yeni link ekledim reis cnntürke ilki türkiye için ikincisi yurdışı içinSağlam bir cnnn hep o patliyor sebepsiz yere diğerleri cok nadir
Yeni link ekledim reis cnntürke ilki türkiye için ikincisi yurdışı için
Suan 1. Cnn calisiyor reis donmuyor sorun yokYeni link ekledim reis cnntürke ilki türkiye için ikincisi yurdışı için
Ikiside çalışıyorSuan 1. Cnn calisiyor reis donmuyor sorun yok
2. Cnn kapalı ama sana kalmıs
1. Bana yeter sevgiler saygılar insallah patlamaz