theperfectstrom
Paylaşımcı
- Konular
- 16
Rica ederimTeşekkür ederim bilgi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rica ederimTeşekkür ederim bilgi için
Hocam reklam dns'i kullandığınızda reklam çıkmıyor, benim önerim : dns.adguard.comben şahsen box ta 32 bit olanı telefonda ise 64 bit olanı kullanıyorum.play storede ki reklam çıkarıyor.
ustam rahatsız ediyorum ben androit TV ye yükledim .açtım fakat mor paket yayın görüntülerinde yatay inceden çizgiler var .bir ayar yapmalimiyimkullanıcı adı,şifre ve sunucu adresi içermediği için verilen program dışında çalışmaz m3u listesi. ve content id ler.
bildiğim kadarıyla vlc'de sağ tık taramasızlık ayarıyla bu iş daha pürüzsüz hale getirilebilir, ace de vlc gibi bişey ace playerda da iş görür.ustam rahatsız ediyorum ben androit TV ye yükledim .açtım fakat mor paket yayın görüntülerinde yatay inceden çizgiler var .bir ayar yapmalimiyim
link izin istiyorPotplayer programının acestream eklenmiş portable sürümüdür sadece pc win 7 - 11 / 64-bit sürümler de çalışır
içinde acestream (spor acestream) malum ve yerli yabancı ip tv (gnc iptv) kanallarının olduğu iptv playlist adresleri hazır olarak gelmektedir, kullanımı çok basittir ben tüm ayarlarını kurulu olarak hazırladım yapmanız gereken sadece çalma listesinden ilgili sekme içindeki kanal adına çift tıklayıp izlemek.
Kanalların yanında yazan 1080p veya (360p 1080p) ibaresi nedir derseniz o kanalı 360p ya da 1080p izleme şansına sahip oluyoruz internet hızı az olduğu zamanlarda mükemmel oluyor, programın ve acestream dilinin Türkçeleştirme işlemi tarafımdan programa uyumlu hale getirilmiştir, tüm kodekler içinde yüklü olarak gelir açamadığı video ve audio formatı hiç rastlamadım.
Not:
Yayın donuyor diyen olursa sağ alttaki acestream simgesine sağ tıklayın (gizlenmiş olabilir yukarı ok tuşuna tıklayarak gizli öğelere bakın),simgeye sağ tıkladıktan sonra Options’a tıklayın. Live Buffer (canlı arabellek) 300 yapın uygula tamam tıklayıp ilgili kanalı durdurup açın
DİKKAT!!
Live Buffer (canlı arabellek) yükseltince yayın çok geriden geliyor ama donmalar çok azalıyor.
Live Buffer (canlı arabellek) sayıyı azaltınca da tv de oynatılan zamana yakın süreye düşüyor fakat yayında donmalar yaşanabilir.
★ VARSAYILAN ★
VOD BUFFER: 3
LİVE BUFFER: 10
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 4942
Ekli dosyayı görüntüle 4941
Ben şuan tivimate den açtım sorun olmuyor.ustam rahatsız ediyorum ben androit TV ye yükledim .açtım fakat mor paket yayın görüntülerinde yatay inceden çizgiler var .bir ayar yapmalimiyim
Gece yarısı yayınladığım için dikkat etmemişim Varsayılan olarak link kısıtlı oluyormuş, şimdi herkese açık yaptım rahatlıkla indirebilirsiniz..link izin istiyor
Gece yarısı yayınladığım için dikkat etmemişim Varsayılan olarak link kısıtlı oluyormuş, şimdi herkese açık yaptım rahatlıkla indirebilirsiniz..![]()
şikayet edilmişim insanlar bi acaip, başka bir yere yükleyeceğim birazdan..Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ihlal ettiği için maalesef bu öğeye erişemezsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Indiremedikleri için şikayet ederlerşikayet edilmişim insanlar bi acaip, başka bir yere yükleyeceğim birazdan..
indirirler şikayet ederler, indiremezler şikayet ederler, kullanmasını bilmezler şikayet ederler, bu da bişi mi ben çok daha iyisini yapardım derlerIndiremedikleri için şikayet ederlerenteresan milletiz
Yayından kaynaklı o çizgiler. ara ara yapıyor düzeliyor.ustam rahatsız ediyorum ben androit TV ye yükledim .açtım fakat mor paket yayın görüntülerinde yatay inceden çizgiler var .bir ayar yapmalimiyim
Şikayetle alakası yok bunun Google tarafından dosyada muhtemelen haddinden fazla virüs tespiti bulundu o yüzden silinmiştir. Bu sorunu bazen bende yaşıyorum programı zip yapıp zipe şifre koyun sorun çözülür.şikayet edilmişim insanlar bi acaip, başka bir yere yükleyeceğim birazdan..
32 bit olanı android 9 box ta denedim.Verilen m3u dosyası 2 gündür düzgün çalışıyor.Emeklerinize teşekkürler saygılarZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
64bit denedim ama 32 bit denemedim. Bu arada bu pc için değil android için haberiniz olsun.
M3u dosya bana ait değil, mod bana ait rica ederim.32 bit olanı android 9 box ta denedim.Verilen m3u dosyası 2 gündür düzgün çalışıyor.Emeklerinize teşekkürler saygılar
aynı anda sormuşuz![]()
bunları hangi player oynatmak lazım ?beIN SPORTS HD 1 [TR]: 118416583faa3fb4f03800173429b6b844b43a52
beIN SPORTS HD 1 [TR]: http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?id=118416583faa3fb4f03800173429b6b844b43a52&pid=36305
--------------------------------------------------
beIN SPORTS HD 2 [TR]: 48bee10b883f17c7186d60f1e8022dca0ba41a05
beIN SPORTS HD 2 [TR]: http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?id=48bee10b883f17c7186d60f1e8022dca0ba41a05&pid=36305
beIN SPORTS HD 3 [TR]: ed81c333815247536edfcdb2755147e8c4144d62
beIN SPORTS HD 3 [TR]: http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?id=ed81c333815247536edfcdb2755147e8c4144d62&pid=36305
beIN SPORTS HD 4 [TR]: 7683cd0cbacf55fa8b39c363219ffba1bc47cf9d
beIN SPORTS HD 4 [TR]: http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?id=7683cd0cbacf55fa8b39c363219ffba1bc47cf9d&pid=36305
Scanned with by patr0n AceStream ID Scraper
bunlardan başka var mı ? Varsa sende konu altına bırak faydalanalım hocam.
konunun en başında gerekli olan programlar mevcut.bunları hangi player oynatmak lazım ?
yok başka player çalıştırmak istiyorum örnek televizo ottplayer gibi?konunun en başında gerekli olan programlar mevcut.