Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
mercithanks do
Rica ederim reisTeşekkürler kral
hocam ellerinize saglik azeri kanallarda ekleseniz guzel olurIPTV Panellerine buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam ben sadece linkleri tarıyorum IPTVler bana ait değilhocam ellerinize saglik azeri kanallarda ekleseniz guzel olur
rica ederim reisemeginize yuregınıze sağlık muhtesem mor ve fılm kanalları olmak uzere hepsını seyredıyoruz teşekkur ederiz
M3U URL'LER İÇİN RİCA EDERİM REİSM3U URL'LER İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLUN.
burda var tüm adımlar görselleriyle birlikte dostm Öneri - M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım RehberiŞimdi çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor, anlatabilir misiniz rica etsem, hiç bir bilgim yok
Teşekkürler hocamburda var tüm adımlar görselleriyle birlikte dostm Öneri - M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım Rehberi![]()
rica ederim reisTeşekkürler hocam
hocam Öneri - M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım RehberiBı de iptv# nasıl ekleniyor onu yapabilsem