Yaklaşık 1-2 ay önce aldığım Dreamstar Nova tv box cihazımdan Youtube ve diğer uylamalardan ses gelmiyor. Görüntü var aynı ama ses gitmiş. Kendi çapımda ayarlara baktım ama normal gözüküyor. Arızanın sebebi ne olabilir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
harici hoörlör yok açıp kapadım yine olmadı. Firmayı arayayım başka başına böyle bişey gelen varmı kiharici hoparlör filan mı kullanıyosun varsa başka bir tv de filan da bir dene kapatmıyosan 1 kapa aç hdmi değişip filan dene sesin tek başına gelmemesi ilginç yani cihazın içinden sorunu yoksa yada en basiti arayıp firma ile görüş
ya valla çok alan oldu aşırı bir furya vardı niyese ben alıcak olsam next alırdım gerçi şans işi sorunsuz kullanıyodur alanlar nasılsa garantisi var bence arayıp görüş en temizi satıcı değil de bence firma ile görüş belki versiyon ıvır zıvır hatası olabilir yani istersen format at diycem ama bence en temizi önce konuşharici hoörlör yok açıp kapadım yine olmadı. Firmayı arayayım başka başına böyle bişey gelen varmı ki