Latte
Geliştirici
- Konular
- 70
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Özelikle yorumları okuyunca benim de aklıma bu geldi'' Sinetech'in bununla ilgili bir sürü videosu varken; başka kanallar'dan video eklemişler. ( özelikle ********************* - admin tarafından düzenlendi, o yayıncı arkadaşımız da çok değerlidir, böyle bir tabir kullanmayınız lütfen...)''Bu konu ile alakalı kanalda en az 10 tane video varZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hal böyleyken bambaşka yerlerden videolar paylaşılmış, herkes tabii ki istediği videoyu paylaşabilir ama aylar önce işlediğimiz konular bunlar.
Ayrıca işlemciniz Windows üzerinde emülatör kullanmak için yeterli, teknik bilginiz kısıtlı ise en kolay yol emülatör kullanmak.
Buyurun 2. nesil i5 işlemcili makinede Bluestacks kurulum videosu
Dual sistem yapılacaksa Nexus en iyilerden biri,
Ayrıca oynatma listesindeki tüm Android sistemler örnek videodaki gibi dual boot olarak kurulabilir. Yapılacak şeyler temelde aynı.
Bu kurulumlar, çok fazla donanım seçiyor, yine söylüyorum en kolay yöntem emülatör kullanmak.
Scroll.com.trForumdaşlar sizlerden bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak Bilgisayara Androıd tv kurmakla alakalı bununla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim mümkünmüdür tşk ler
İlk sizin youtube kanalınızda aradım bu tarz video varmı diye bulamamıştım sayenizde yine bir sorunumuz çözüldü tam olarak olmasada oda benim emektardan kaynaklı sanırsam bu emilatörleri bir türlü çalıştıramadım BlueStacks sürekli kapatıyor kendini ve diğerleri de çeşitli hata kodları veriyor yinede ilgi ve alakanızdan dolayı tşklerBu konu ile alakalı kanalda en az 10 tane video varZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hal böyleyken bambaşka yerlerden videolar paylaşılmış, herkes tabii ki istediği videoyu paylaşabilir ama aylar önce işlediğimiz konular bunlar.
Ayrıca işlemciniz Windows üzerinde emülatör kullanmak için yeterli, teknik bilginiz kısıtlı ise en kolay yol emülatör kullanmak.
Buyurun 2. nesil i5 işlemcili makinede Bluestacks kurulum videosu
Dual sistem yapılacaksa Nexus en iyilerden biri,
Ayrıca oynatma listesindeki tüm Android sistemler örnek videodaki gibi dual boot olarak kurulabilir. Yapılacak şeyler temelde aynı.
Bu kurulumlar, çok fazla donanım seçiyor, yine söylüyorum en kolay yöntem emülatör kullanm
'' Böyle bir tabir'' Küfür etmedim, hakaret etmedim. Adama'' değersiz'' de demedim. Sadece şaka yaptım. Siz de yazdığımı sansürleyip beni zan altında bırakmayın lütfen.Özelikle yorumları okuyunca benim de aklıma bu geldi'' Sinetech'in bununla ilgili bir sürü videosu varken; başka kanallar'dan video eklemişler. ( özelikle ********************* - admin tarafından düzenlendi, o yayıncı arkadaşımız da çok değerlidir, böyle bir tabir kullanmayınız lütfen...)''![]()
Ben de küfür ettiniz, hakaret ettiniz demedim, yazdığınız şey neyse onu düzenledim, uzatacak bir konu değil.'' Böyle bir tabir'' Küfür etmedim, hakaret etmedim. Adama'' değersiz'' de demedim. Sadece şaka yaptım. Siz de yazdığımı sansürleyip beni zan altında bırakmayın lütfen.
Özelden bildirseydiniz silerdim de.
Bluestacks 5 kuruyorsunuz değil mi?İlk sizin youtube kanalınızda aradım bu tarz video varmı diye bulamamıştım sayenizde yine bir sorunumuz çözüldü tam olarak olmasada oda benim emektardan kaynaklı sanırsam bu emilatörleri bir türlü çalıştıramadım BlueStacks sürekli kapatıyor kendini ve diğerleri de çeşitli hata kodları veriyor yinede ilgi ve alakanızdan dolayı tşkler
Aynen belli bir süre veya içinde bir program çalıştırdığım da kapatıyor kendini diğer arkadaşların önerdiği Ldplayer9 da VT etkin değil uyarısı veriyor bu emektar bizi dünden beridir uğraştırıyor sizleride buradan rahatsızlık veriyoruz artık kusura bakmayınBluestacks 5 kuruyorsunuz değil mi?
Estağfurullah ben de forumda bir kullanıcıyım, rahatsızlık diye bir şey söz konusu bile olamaz.Aynen belli bir süre veya içinde bir program çalıştırdığım da kapatıyor kendini diğer arkadaşların önerdiği Ldplayer9 da VT etkin değil uyarısı veriyor bu emektar bizi dünden beridir uğraştırıyor sizleride buradan rahatsızlık veriyoruz artık kusura bakmayın
Bende bu arkadaşın kurduğu şekilde windows 11 e kurdum çalıştı.Ama windows 10 kurulmuyor bir türlü çözemedimmerhaba ben win 10 burda anlatılan şekilde kurulum yaptım sornsuz bütün apk çalıştırıyorum bence bir deneyin çok memnun kalacaksınız
youtube win.11 nasıl apk kurarım diye aratın burası çıkıyor
Bios ayarlarını bir türlü açamadım Fn+F2 yaptım olmadı sadece F2 yaptım farklı bir yer açıldı başka nasıl kısa yol olabilirki Lenova leptopEstağfurullah ben de forumda bir kullanıcıyım, rahatsızlık diye bir şey söz konusu bile olamaz.
Bluestacks'in de kapanma nedeni VT (sanallaştırma) kapalı olduğu için olabilir. Biosta VT (ya da Virtualization) diye bir ayar yok mu?
Esc veya del ile deneyin bilgisayarı açma tuşuna bastığınız anda direkt spamlayım tuşu ama ben lenovo cihazlarda bahsettiğiniz tuş kombinasyonları ile giriliyor diye biliyorum.Bios ayarlarını bir türlü açamadım Fn+F2 yaptım olmadı sadece F2 yaptım farklı bir yer açıldı başka nasıl kısa yol olabilirki Lenova leptop
Emektar inat ediyor laptopu kapatmadan yapmanın yolu yok sanırsamEsc veya del ile deneyin bilgisayarı açma tuşuna bastığınız anda direkt spamlayım tuşu ama ben lenovo cihazlarda bahsettiğiniz tuş kombinasyonları ile giriliyor diye biliyorum.
Cihazı kapatıp açma tuşuna bastığınız andan itibaren bahsedilen tuşa sürekli basmak zorundasınız.Emektar inat ediyor laptopu kapatmadan yapmanın yolu yok sanırsam
kapatıp deniyorum tekrarCihazı kapatıp açma tuşuna bastığınız andan itibaren bahsedilen tuşa sürekli basmak zorundasınız.
Hayır, fark etmez. Nasıl bi ekran geldi karşınıza bios ekrani değil miydi ?Esc ve Del olmadı farklı sayfa acılıyor Wİn7 var bu fark edermi yoksa aynımı