🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

@Zerk bu senin liste mi ? benziyor gibi geldi bu konu daha önce açılmıştı aynı filimlerse tekrar indirmiyrelim

benim değil.formlardan bulup düzenledim.bendeki liste 4000 küsur.filmlerin afişlerini ekleyip düzenliyor ve paylaşıyorum.
iyi seyirler
yok hocam zerk arkadaşımız da paylaşmıştı guncelliyip paylaşıyodu o yüzden sordum eline sağlık filmlerin listesini keşke sayfa olarak da görsel koyulabilse böyle sadece arayıp buluyoruz gerçi 2000 küsür liste neyi yapıcakssın o da ayrı :D

Aynısını yaptım dosya yolunu gösterdiğim de bulamadım indirdiğim dosyayı sorun orada zaten normal şekilde görünüyor ama dosya yolunda yok dosya.
Dosya yöneticinizde görünüyor yani, dosyayı açmak için uygulama seçimi yapabiliyorsanız ,televizo ile açmayı seçin.

Aynısını yaptım dosya yolunu gösterdiğim de bulamadım indirdiğim dosyayı sorun orada zaten normal şekilde görünüyor ama dosya yolunda yok dosya.
dosyayı görebiliyorsan dosyayı ekle ve kaydetmeyi unutma .çıkış yap geri televizoya geldiğinde dosya eklenmiş olacaktır.
sorununuzu tam anlatmazsanız çözüm zor olur.televizonun modlusunu kullanın.

dosyayı görebiliyorsan dosyayı ekle ve kaydetmeyi unutma .çıkış yap geri televizoya geldiğinde dosya eklenmiş olacaktır.
sorununuzu tam anlatmazsanız çözüm zor olur.televizonun modlusunu kullanın.
Aslında modlusuna gerek yok. Listeyi githuba, dropbox veya onedrive yükleyip link paylaşsanız ve siz oradan güncelleme yapsanız herkes için sorunsuz olur. Forumda bu dediğim servisler ile m3u paylaşma konuları mevcut.

Cahilliğimi bağışlayın ama ben listenin nereden yüklendiği mı ve nasıl yükleneceğini bilmiyprum. Bu İPTV gibi değil galiba bi türlü yapamadım :(

Cahilliğimi bağışlayın ama ben listenin nereden yüklendiği mı ve nasıl yükleneceğini bilmiyprum. Bu İPTV gibi değil galiba bi türlü yapamadım :(
Estağfurullah.

Bu linki
Kod:
https://tinyurl.com/powersinema
Kullandığınız iptv player içine ekleyin film listesi karşınıza gelecektir.

@powerboard bahsettiğim yöntem böyle hocam listeyi githuba yükleyip sabit bir link verebilirsiniz oradan güncelleme ve değişiklik yapabilirsiniz herkese aynı anda güncelleme gelir.

Kod:
Linki televizo içine ekleyin liste karşınıza gelir.

Estağfurullah.

Bu linki
Kod:

@powerboard bahsettiğim yöntem böyle hocam listeyi githuba yükleyip sabit bir link verebilirsiniz oradan güncelleme ve değişiklik yapabilirsiniz herkese aynı anda güncelleme gelir.
sağolun.teşkkürler.nasıl yapılacağını bilmediğim için böyle uygulamıştım.araştırıp nasıl yapıldığını öğreneyim kimseye bu ızdırabı çektirmeyelim bari.
sağolun nasıl yapaılacağı ile ilgili güxzel bir örnek link verseniz sevinirim.

sağolun.teşkkürler.nasıl yapılacağını bilmediğim için böyle uygulamıştım.araştırıp nasıl yapıldığını öğreneyim kimseye bu ızdırabı çektirmeyelim bari.
sağolun nasıl yapaılacağı ile ilgili güxzel bir örnek link verseniz sevinirim.
Github hesabı açarak direkt oraya yükleme yapabilirsiniz ve direkt oradan güncelleme yapabilirsiniz içeriğin raw linkini bırakırsanız sabit link olur ya da forum içinde dropbox veya onedrive ile kullanma yöntemleri mevcut m3u listeleri kategorisinde sabitlenen konulara göz atmanız faydalı olacaktır.

Estağfurullah.

Bu linki
Kod:

Bu gün boks maçı var dazn da izleyebileceğim bi liste var mı elinizde kusura bakmayın konuyla alakasız ama başka yere yazdım cevap veren olmadı

Bu gün boks maçı var dazn da izleyebileceğim bi liste var mı elinizde kusura bakmayın konuyla alakasız ama başka yere yazdım cevap veren olmadı
Paylaştığım m3u hesaplarda varsa vardır hocam dazn ne bilmiyorum ilk defa duydum bu yüzden pek bilgim yok.

2498 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı

power-sinema
kısa url olarak ( ) ekle ve kaydet.

Son düzenleme: 3 dakika önce

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri