Titan Panel buyrun

rogue3982

Üye
Konular
39

Patlayacaksa da patlasin.

Alin bu da Titan hesabı

simsedogan
me130924ec

kullanmayi bilmeyenler Xtream olarak eklemeye girin kullanici adi şifreyi yazin Sunucu kismina da yukardaki 3 tane linkten birini girin diger ikisi yedek

Son düzenleme:
Titan panelden ban yemişim nedeni ne ise bilmiyorum anca vpn ile ya da komşunun interneti ile girebiliyorum fişi çekip taktığımda ip değiştiğinde bile açmıyor paneli sebebi nedir acaba

Titan panelden ban yemişim nedeni ne ise bilmiyorum anca vpn ile ya da komşunun interneti ile girebiliyorum fişi çekip taktığımda ip değiştiğinde bile açmıyor paneli sebebi nedir acaba

ipniz sabitlenmiştir saglayiciniz ile görüşün statik degil dinamik ip talep edin

Alin bu da Titan hesabı

simsedogan
me130924ec

kullanmayi bilmeyenler Xtream olarak eklemeye girin kullanici adi şifreyi yazin Sunucu kismina da yukardaki 3 tane linkten birini girin diger ikisi yedek

Emeyin icin cok sağolasiniz güzel paylaṣim teṣekkürler

Alin bu da Titan hesabı

simsedogan
me130924ec

Teşekkürler hocam

bu kullanıcı adı şifre her sitede paylaşıldı donması çok normal arkadaşta patlasın diye bir de bu sitede paylaşayayım demiş bende sıkıntı yok 10 tane titan hesap var farklı dnslerle

buluruz hiçgizlemeden atıyon good dns vpnsiz bile bulamıyom valla bana yetecek kadar 3000 tane panelim var ama goodtv ayrı kalitesi var usta

Konuyu görüntüleyenler

Geri