Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çalışan url içinde kanallar kısmında örnek veriyorum patr0ntv duyurular gibi bir kanal ya da kategori varsa o panel patr0ntv ye aittir.Arkadaşlar iptv adresinin hangi firmaya ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Teşekkür ederim bir bakım.Çalışan url içinde kanallar kısmında örnek veriyorum patr0ntv duyurular gibi bir kanal ya da kategori varsa o panel patr0ntv ye aittir.
Maalesef yok bunun panelde futbol topu resmi var.Çalışan url içinde kanallar kısmında örnek veriyorum patr0ntv duyurular gibi bir kanal ya da kategori varsa o panel patr0ntv ye aittir.
her panelde yazmaz hocam. bir diğer yöntemi de panelin url adresini tarayacaksınız diğer url adreslerine bakacaksınız eşleşen url varsa o panel ona aittir.Maalesef yok bunun panelde futbol topu resmi var.
Nasıl tarayabiliriz?her panelde yazmaz hocam. bir diğer yöntemi de panelin url adresini tarayacaksınız diğer url adreslerine bakacaksınız eşleşen url varsa o panel ona aittir.
Forumda tarama yapabilmek için program paylaştım hocam.Nasıl tarayabiliriz?