Azerbaycan Kanalları Uydudan nasıl izlenir

haydar5860

Üye
Konular
25
Eskiden bu ip tvler piyasada yokken bilenler bilir idman tv ve benzeri kanalar mac yayinı yapar bisskey girilip izlenirdi ancak bu kanallar azerspace uydusuna gectiginden beri turksatta izlenemiyor bu azerspace uydusu nasil ayarlanır bilen yapan varmı

Eskiden bu ip tvler piyasada yokken bilenler bilir idman tv ve benzeri kanalar mac yayinı yapar bisskey girilip izlenirdi ancak bu kanallar azerspace uydusuna gectiginden beri turksatta izlenemiyor bu azerspace uydusu nasil ayarlanır bilen yapan varmı

bu uygulamayı deneyin derim tüm dünya var ;)

LNB Özgür'ün dediği şekil sağa bir aparatla bant önermem kelepçe tarzı aparatla, ayarlamayı yapabiliyorsanız takarsınız frekanslar düşükse bir uyducuya ince ayarla taktırın bence bazen arb frekansı bende havaşartlarına göre düşük gelebiliyor. Birde artık bizde ne çıkarsa oradada çıkıyor. Azerbaycan'da da artık paralı bir spor platformu var. Eskisi gibi her ligi vermiyor yada o sıklıkla maçları. CBC Sport'tan Italya ligi, eurolig,cl, idmanda, Premier ligden az maç birde Almanya ligi denk geldi.bisskey artık kullanılmıyor.

Son düzenleme:
LNB Özgür'ün dediği şekil sağa bir aparatla bant önermem kelepçe tarzı aparatla, ayarlamayı yapabiliyorsanız takarsınız frekanslar düşükse bir uyducuya ince ayarla taktırın bence bazen arb frekansı bende havaşartlarına göre düşük gelebiliyor. Birde artık bizde ne çıkarsa oradada çıkıyor. Azerbaycan'da da artık paralı bir spor platformu var. Eskisi gibi her ligi vermiyor yada o sıklıkla maçları. CBC Sport'tan Italya ligi, eurolig,cl, idmanda, Premier ligden az maç birde Almanya ligi denk geldi.bisskey artık kullanılmıyor.

cbc kanalı iyidir yine baya maclar oluodu orda izlemeside zevkliydi şu havalar düzelsin yapıcam çanak anteni

Çanak antene arkadan baktığında elb yi turksat LNB nin sağ tarafına bitişik olarak montaj yapılır.
Yalnız lnblerin arka uç kısmına yaklaşık 4 derece olacak şekilde bir parça sıkıştırmak gerekiyor. Sonuçta Türksat 42, Azerspace 46 derece

Merhabalar uygulamayı indiriyorum ama uygulama açılmıyor ekranı geliyor sadece yardımcı olursanız sevinirim

denicem ama istediğim şu direkt uydu üzerinden izlemek istiyorum onuda yapıcam
Bence hiç çanakla manakla uğraşma değmez. Buradan bir playlist bul izle, Forumda Azeri arkdaşlar var; onlar sana yardımcı olurlar.
Sonra Türksat'ı da bozarsın. Evdeki bulgur'dan da olursun. Hele ki; çanak çatıdaysa; bu soğukta hem riskli hem de kiremitler nemli olduğu için; Petibör gibi çıtır çıtır kırılırlar.

bende denemiştim hatta bantla tutdurup ayarlamıştım biraz uğraşmayla Azerbeycan kanallarını ayarlamıştım hatta bir lnb daha ekleyerek yunan kanallarını bile izleyebilinir hemde tek çanakla tabi bulunduğunuz yerde önemli konum olarak
Bu arkadaş çok iyi şekilde anlatmış yararlanabilirisiniz

Son düzenleme:

Geri