pun
Üye
- Konular
- 1
Hocam senin uygulamayı paylaşmıştı da konusu ve yapımcısı burada diye belirttim![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam senin uygulamayı paylaşmıştı da konusu ve yapımcısı burada diye belirttim![]()
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
STUBE.BOX LEGACY - 64 Bit
Arkadaşlar bu proyu bilen biliyor bilmeyenler içinde Kısaca; dünya kanallarını izleyebileceğiniz bir APK diyelim...
![]()
APK İNDİR
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
kardeşim apk dosyasını bulamaman gayet normal çünkü dosya yok..sadece indirme linki var..eğer indirirsen senin de bir dosyan olacak...bunun apk dosyasini bulamadim.
Hocam 32 bit sistemde çalışmazmı? Benim TV 32 bit sistem kullanıyor.STUBE.BOX LEGACY - 64 Bit
Arkadaşlar bu proyu bilen biliyor bilmeyenler içinde Kısaca; dünya kanallarını izleyebileceğiniz bir APK diyelim...
![]()
APK İNDİR
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
kardeşim Konuya 32 Bit olanınıda ekledim indirebilirsinHocam 32 bit sistemde çalışmazmı? Benim TV 32 bit sistem kullanıyor.
Teşekkürler. Eline sağlıkkardeşim Konuya 32 Bit olanınıda ekledim indirebilirsin
user:111222FOREVER TV APK v3.0.7
yerli yabancı birçok kanalı izleyebileceğimiz uygulama
HESAP
user:111222
pass:mREm95BE3WZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: uygulama değiştirilmiştir
Merabalar üstat vavoo yu nasıl aktif hale getirecem bilgi verirmisiniz.vavoo to yazdım işe yaramadı.bu tür şeylerde bilgili degilim yardım ve zamanınız için çok teşekkür ederim.selam ve dua ile esen kalın.uygulama değiştirilmiştir..Uygunsuz içerik uyarısını kaldırabilirmisiniz acaba