sizce en vasat ve kötü uygulama nedeni ile ?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
hep iyi uygulamaları yazdık sebepleri ile isterseniz uyg belirtip sebebi de yanına isterseniz herhangi bir uygulama nede kötü onu yazabilirisiniz
not:bana göre her uygulama emek verildiği için eksileri olduğu için kötüdür yoksa yapılana her uygulmaya saygı duyarım

benim için en kötü özellik bir uygulama sürekli güncelliyosa standardı yoktur ve uzun ömürlü olmaz bu yüzden benim için eksidir

Emeğe saygı, vasat veya kötü diyemem , belki eksikleri vardır gelişmesi gerekiyordur onuda uygulama sahibi düzenleyip yeniden yayınlıyor ;)

Seyir zevki yok kanallar sürekli donuyor. İçerik olarak çok dolu ama kullanışlı mı tartışılır. Bende cine10 diyorum
sürekli donmasını sizinle alakalıdır ben 3-4 maçtır cine10 u kullanıyorum 90 dakika maximumu 2-3 defa kasıyor benim internetimlede alakalı 15mps internetle izliyorum çünkü

sürekli donmasını sizinle alakalıdır ben 3-4 maçtır cine10 u kullanıyorum 90 dakika maximumu 2-3 defa kasıyor benim internetimlede alakalı 15mps internetle izliyorum çünkü
Futbol kanallarını kullanmıyorum. Sinema ve belgesel kanalları benim kastettiğim. İnternet 100 megabit fiber benim

bu ınternet hızının bence alakası yok kımse 3mb internet kullanmıyosa en baba yayın 7mb filan 15 20 kullanan başka bişe izlerken neden donmuyor alakasız bu kısım bence

bu ınternet hızının bence alakası yok kımse 3mb internet kullanmıyosa en baba yayın 7mb filan 15 20 kullanan başka bişe izlerken neden donmuyor alakasız bu kısım bence
Bende buna ayar oluyorum zaten. Hiç kimse uygulamalara toz kondurmuyor hemen internet hızın kötüdür diyor 🤣

yani ytb da açtıgın bişe mesela 4k filanveya olursa o da 10 mb üstü filan net isteyen ama 1080p bile olmuyan canlı yayınlar yani az mantık açtıgın 1 kanal sorunsuz çalışıyor aynı kalite öteki sorunlu o zaman net ona göre mi seçiyor :)

yani ytb da açtıgın bişe mesela 4k filanveya olursa o da 10 mb üstü filan net isteyen ama 1080p bile olmuyan canlı yayınlar yani az mantık açtıgın 1 kanal sorunsuz çalışıyor aynı kalite öteki sorunlu o zaman net ona göre mi seçiyor :)
Aynen öyle.

Bende buna ayar oluyorum zaten. Hiç kimse uygulamalara toz kondurmuyor hemen internet hızın kötüdür diyor 🤣
Aynen ya internet ile ilgili değil çektikleri linklerden dolayı. Bir m3u da aynı kanal açarken diğerinde açmıyor. Bazısı vpn istiyor bazıları vpn ile girmiyor karışık işler 😂

Pars tv cine10 ve tvX mi ne onlar vasat ya
herkesin fikrine saygi duyarim begen meyen kullanmadin ama ulusal belgesel haber burdaki linkler ove ove bitiremediginiz apk larla ayni m3u olayina gelince dogrudur farkindalik icin ekledik ha vpn olayina gelince 10, saniyenizi bile almayacak bir islem icin kirk dereden su getiriyorsunuz ben gurubumda video anlatimmli yolunu gosterdim benim yaptigim yontemle golge tv de izleniyor inat tv de gping tv de hatta vpn isteyen tum iptv yayinlari bile donmadan izleniyor 10 saniyelik bir islem icin soylemediginiz laf kalmiyo halbu ki bunu yapsaniz en popiler ***** sitelerine bile girersiniz o kadar diyom daha bisey demiyom

ulusal belgesel haber şunlar artık göz yoruyor hepsi de aynı kanal ile başlar genelde :) ben vpn tercih etmiyorum yani şu da yok sanırım hızın kadar vpn ıle kullanabıldıgın ucretsz vpn golge tv sanırım eski zaman için ötekiler açıyor ya zaten vpnsiz genel olarak aslında havuz belli bişe iyise herkes de iyi kötüyse ve ekleyen varsa kötü yani buda zaten fikirlerin karışık olma sebebi

ulusal belgesel haber şunlar artık göz yoruyor hepsi de aynı kanal ile başlar genelde :) ben vpn tercih etmiyorum yani şu da yok sanırım hızın kadar vpn ıle kullanabıldıgın ucretsz vpn golge tv sanırım eski zaman için ötekiler açıyor ya zaten vpnsiz genel olarak aslında havuz belli bişe iyise herkes de iyi kötüyse ve ekleyen varsa kötü yani buda zaten fikirlerin karışık olma sebebi
reis bende diyom size vpn kullanin demiyom sadece wifi ayarlarinizda statick ip ayarlayin bu kadar basit

herkesin fikrine saygi duyarim begen meyen kullanmadin ama ulusal belgesel haber burdaki linkler ove ove bitiremediginiz apk larla ayni m3u olayina gelince dogrudur farkindalik icin ekledik ha vpn olayina gelince 10, saniyenizi bile almayacak bir islem icin kirk dereden su getiriyorsunuz ben gurubumda video anlatimmli yolunu gosterdim benim yaptigim yontemle golge tv de izleniyor inat tv de gping tv de hatta vpn isteyen tum iptv yayinlari bile donmadan izleniyor 10 saniyelik bir islem icin soylemediginiz laf kalmiyo halbu ki bunu yapsaniz en popiler ***** sitelerine bile girersiniz o kadar diyom daha bisey demiyom
Hocam telefon ve pc'de proton vpn free iş görüyor ama tv için modeme ücretsiz vpn kurulabilir mi? Tv lg, box yok, mağazada da yoktur heralde vpn uygulama. Kurdum diyelim, bunun aç kapası zahmetli olur mu? vpn biraz yavaşlatıyor sonuçta, ihtiyaç halinde açarım sadece.

programın ve kanalların hızlı açılması bakımından en stabil uygulama Pars Tv..

ya o da box da olmuyor ben modem den fılan yaptım bazı netlerde olmuyor herhalde dns de tabi çözümlerden biri
1.1.1.1
1.0.0.1
bu dns ayari veya gogle dns ayari tum cihazlarda olan bi ayar zaten benim telim en dadik readr onda bile oluyorsa olmuyo diye bisey yok hatta smart tv de bile bu ayarla ssiptv uzeri vavoo bile sorunsuz izleniyor

1.1.1.1
1.0.0.1
bu dns ayari veya gogle dns ayari tum cihazlarda olan bi ayar zaten benim telim en dadik readr onda bile oluyorsa olmuyo diye bisey yok hatta smart tv de bile bu ayarla ssiptv uzeri vavoo bile sorunsuz izleniyor
Bunu modeme mi yazmamiz lazım yoksa wifi ayarlardan mi
Edit: hallettim

Son düzenleme:
Bunu modeme mi yazmamiz lazım yoksa wifi ayarlardan mi
wifiye yaz usta cihazinin wifi ayarlarindan sadece kullandigin cihaz artik tum dunyada ulasiyacagin site felan kalmayacak hatta devlet bazen sosyal medyayi yasakliyo onda bile sikinti olmuyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri