Cloudstream uygulamasından Chromecast'e görüntü aktarımı sorunu

Konular
4
Selamlar,

Telefonda kurulu Cloudstream uygulaması içinde film oynatmadan önce üst menüdeki yayını aktar butonuna basıp yayınlanacağı yer olarak chromecast'i seçiyorum. Yayına oynatmaya başladığımda tv'de oynatılıyor gibi ara yükleme başlatılıyor, fakat 3-5 sn sonra ekranda yansıtılıyor boş ekranı kalıyor ve medyayı tvde oynatmıyor. Youtube - Netflix uygulamalarının aktarımlarında sorun hiç yok. Rectv ve Cloudstream uygulamarında ise çok sorun var. Bu sorunun sebebi ve çözümü nedir?

Bilen varsa yardımlarını rica ediyorum.

Başka bir şeylerde sorun yok sadece bunlarda oluyorsa sorun uygulamalarla alakalıdır. Güncelleme gelmesini ve bu hatanın düzeltilmesini beklemeniz lazım. Ekstra bir çözüm bilmiyorum.

Başka bir şeylerde sorun yok sadece bunlarda oluyorsa sorun uygulamalarla alakalıdır. Güncelleme gelmesini ve bu hatanın düzeltilmesini beklemeniz lazım. Ekstra bir çözüm bilmiyorum.
Stremioda da aynı durum oluşuyor, iki ayrı cihazda tv üstünde kurulu android ve android box cihazda da benzer problemi yaşıyorum. Bazen de aktarım çalışıyor. %100 çalışmıyor değil yani.

İlginç tarafı araştırmalar yapmama rağmen dünyada sadece benim başıma geliyormuş gibi hiç bir kaynaktan sorunun nedenini ve tam çözümünü bulamamış olmam.

Bizim forumdan çok ümitliyim ama :))

Stremioda da aynı durum oluşuyor, iki ayrı cihazda tv üstünde kurulu android ve android box cihazda da benzer problemi yaşıyorum. Bazen de aktarım çalışıyor. %100 çalışmıyor değil yani.

İlginç tarafı araştırmalar yapmama rağmen dünyada sadece benim başıma geliyormuş gibi hiç bir kaynaktan sorunun nedenini ve tam çözümünü bulamamış olmam.

Bizim forumdan çok ümitliyim ama :))
Ben genelde direkt telefon ekranını yansıtıp o şekilde kullanıyordum isterseniz öyle deneyin.

Youtube - Netflix uygulamalarının aktarımlarında sorun hiç yok. Rectv ve Cloudstream uygulamarında ise çok sorun
Web Video Caster uygulamasını tv ve telefona yükleyin. Cloudstream'de play-e basmayın basılı tutun, WVC ile oynat çıkacak onu seçin. Hangi akışı yollamak istediğinizi soracak, çoğunlukla tek akış olur. vs.. başta karışık ama bence çözüm bu. WVC ile 3-4 tane bağlantı seçeneği çıkıyor dlna, web tarayıcı gibi. pes etmeyin kurcalayın, deneyin birisi illa ki verimli çalışacaktır.

Web Video Caster uygulamasını tv ve telefona yükleyin. Cloudstream'de play-e basmayın basılı tutun, WVC ile oynat çıkacak onu seçin. Hangi akışı yollamak istediğinizi soracak, çoğunlukla tek akış olur. vs.. başta karışık ama bence çözüm bu. WVC ile 3-4 tane bağlantı seçeneği çıkıyor dlna, web tarayıcı gibi. pes etmeyin kurcalayın, deneyin birisi illa ki verimli çalışacaktır.
Çok teşekkür ederim cevap için, ama tv'im normal samsung lcd tv ve chrome cast var üzerinde, dolayısıyla ona herhangi bir kurulum yapamıyorum. Kullanmadığım eski bir telefona clous stream kurdum, ona aktar diyeceğim medyayı, oynatamıyor. Mesele yaklaşık böyle.

Geri