aslankral1907
Üye
- Konular
- 5
Modem için elektrik kesildiğinde 3-4 saat modemi çalıştırabilecek güç kaynağı arıyorum ,tavsiye edebileceğiniz güç kaynağı varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu tip bir ups işinizi görebilir,Modem için elektrik kesildiğinde 3-4 saat modemi çalıştırabilecek güç kaynağı arıyorum ,tavsiye edebileceğiniz güç kaynağı varmı?
Vay arkadaş vizontele filmindeki gibi deli eminin ''Şerefsizim benim aklıma gelmişti'' dedim linke tıklayıncaBu tip bir ups işinizi görebilir,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yardım için teşekkürler ama tunç matik güç kaynağı daha önce kullandım 2 tane çabuk bozuldular. Elektrik kesildiğinde bir kere işe yarıyor sonra çöp oluyor.Bu tip bir ups işinizi görebilir,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çeşitli markalar var, araştırabilirsiniz;Yardım için teşekkürler ama tunç matik güç kaynağı daha önce kullandım 2 tane çabuk bozuldular. Elektrik kesildiğinde bir kere işe yarıyor sonra çöp oluyor.
Teşekkürler yardımınız içinÇeşitli markalar var, araştırabilirsiniz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.