burakhd
Paylaşımcı
- Konular
- 43
Teşekkürler reisEline sağlık patron vibe ı veriyorsun böyle devam eder inşallah![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler reisEline sağlık patron vibe ı veriyorsun böyle devam eder inşallah![]()
Hangi playeri kullaniyorsun hocamEkli dosyayı görüntüle 4682
Son linkler çalışıyor hocam modemi aç kapa yap veya player ile alakalı olabilir
Fotoğraftaki İPTV# ama televizo uygulamasınıda öneririmHangi playeri kullaniyorsun hocam
TeşekkürlerFotoğraftaki İPTV# ama televizo uygulamasınıda öneririm
Merhaba bu panelleri nerden buluyorsun acaba109 Adet Yerli Panel Eklenerek
GÜNCELLENDİ
@patr0n un gonderilerinde bulabilirsin multichecker v1.7 yi indir çalıştır ilk önce combo yu (combo uygulamayı indirirken içinde geliyor) ondan sonra kucukpanel.txt yi seç (onada taranmasını istediğin panelleri yazarak uygulamayı açmadan kaydetmen lazm) taramaya başlar bulduğu linkleride bulunan_m3u_linkleri dosyasına kaydederMerhaba bu panelleri nerden buluyorsun acaba
Teşekkürler peki o panelleri nerden buluyoruz@patr0n un gonderilerinde bulabilirsin multichecker v1.7 yi indir çalıştır ilk önce combo yu (combo uygulamayı indirirken içinde geliyor) ondan sonra kucukpanel.txt yi seç (onada taranmasını istediğin panelleri yazarak uygulamayı açmadan kaydetmen lazm) taramaya başlar bulduğu linkleride bulunan_m3u_linkleri dosyasına kaydeder
1.7 eskidi 1.9 çıkardım bi tık hızlandırdım dene bi@patr0n un gonderilerinde bulabilirsin multichecker v1.7 yi indir çalıştır ilk önce combo yu (combo uygulamayı indirirken içinde geliyor) ondan sonra kucukpanel.txt yi seç (onada taranmasını istediğin panelleri yazarak uygulamayı açmadan kaydetmen lazm) taramaya başlar bulduğu linkleride bulunan_m3u_linkleri dosyasına kaydeder
Hızına yetişemioz reis eline sağlık1.7 eskidi 1.9 çıkardım bi tık hızlandırdım dene bi![]()
İnternette araştırırsan bulabilirsin hocam mesela bı tane m3u link paylaşmışdır birisi başındaki h ttp://iptvadresi.xyz:8080 adresini alırsın tarama yapıp daha fazla link elde edebilirsin 70-80 tane gibi veya patlayan adreslerin yan panellerini bulup tarama yapabilirsin forumda var zaten @Baron66 gonderilerinde bulabilirsin. Sen zaten 6-7 gün takıl forumda anlarsın bende ilk kayıt olduğumda çok karışık geliyordu yapamıyordm ama yavaş yavaş alistmTeşekkürler peki o panelleri nerden buluyoruz
Teşekkür ederimHızına yetişemioz reis eline sağlık
İnternette araştırırsan bulabilirsin hocam mesela bı tane m3u link paylaşmışdır birisi başındaki h ttp://iptvadresi.xyz:8080 adresini alırsın tarama yapıp daha fazla link elde edebilirsin 70-80 tane gibi veya patlayan adreslerin yan panellerini bulup tarama yapabilirsin forumda var zaten @Baron66 gonderilerinde bulabilirsin. Sen zaten 6-7 gün takıl forumda anlarsın bende ilk kayıt olduğumda çok karışık geliyordu yapamıyordm ama yavaş yavaş alistmyardımcı olabilecegim bir şey olursa tekrar yazarsın
rica ederim reisTeşekkür ederim
İlk sayfadaki linke tıkla günlük yeni listeler ekliyorum o güncelleniyorGüncellendi deniyor fakat nerede ben goremedim
Ellerine sağlıkIPTV Panellerine buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
patron link erişemedim1.7 eskidi 1.9 çıkardım bi tık hızlandırdım dene bi![]()
Ellerine kollarına sağlık hocam tşkler .IPTV Panellerine buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.