Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

kardeş bimden aldığım dijitsu tv de dns değiştirme ayarı vardı da ben mi bulamadım çok bilmişlik yapma
olmazmi usta tum internete baglanan cihazlarda dns degistirme vardir olmama diye bisey yok usta

Son düzenleme:

bak izle tum android cihazlarda ayni islem

teşekkurler gerçekten çok güzel bir uygulama olmus emeğıne sağlık

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @pun
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Teşekkürler sağolun

• Beğen
Tepkiler: pun
Yeni arayüz ve bazı hatalar sorunlar giderildi daha stabil oldu.

10005436691000543670

içerisine telefonda ki tüm paketleri kontrol eden kodlar dahil ettiniz galiba çünkü bende yüklü olan uygulamalar neticesinde uygulamayı açamadım tam crackleyecektim ki açığını keşfettim herhangi bir crack işlemi uygulamadan uygulamaya giriş yapabildim lakin aklıma takılan bazı sorular mevcut uygulama haddinden fazla izin kullanmaya çalışıyor ağ bilgileri , izin verilen depolama içeriğini okuma ve yazma , içeriği değiştirme gibi üstelik bazı izinler 2 defa yazılmış bazı kodlar yinelenmiş medya koleksiyonumda ki konumları okuma izni mesela sizin benim medya koleksiyonum ile işiniz yok bu kadar iznin sebebi nedir açıklar mısınız ?
Devşirme bir app gibi geldi bana, sanırım m3u player dan normal app e döndürülmüş. Öyle tahmin ediyorum emin olmamak ile birlikte. Cine10 da o şekilde bildiğim kadarıyla

Devşirme bir app gibi geldi bana, sanırım m3u player dan normal app e döndürülmüş. Öyle tahmin ediyorum emin olmamak ile birlikte. Cine10 da o şekilde bildiğim kadarıyla
Bilmiyorum o kadarını iş görüyorsa yeterlidir. Klasik Türk mantığı çalışıyorsa ellemeyeceksin.

normal apk di m3u player mantigina ben cevirtirdim pars tv nin yuzde 80 iptv yayini ve gayete stabil calisiyo ustamiz bu ara musait olmadigindan apk ile ilgilenemiyor

Benimki Biraz Farklı.
Biraz değil bayağa bayağa farklı.
Devşirme değil.
Sıfırdan Tam kurulum yaptım.
Player İç içe klasor sistemi yapamazsın.
İPTV gibi ama Değil :) değişik bir şey oldu

Cine10 arkadaşın mantığı farklı m3u listeyi klasörlere bölmüş m3u linkleri ekliyor. Bizdeki farkı mantık hocam ayrıca görsel olarak göze hitap etsin yayinlarda izlenen kanallari eklemek bukadari yeter diye düşünen bir gurubuz.

Benimki Biraz Farklı.
Biraz değil bayağa bayağa farklı.
Devşirme değil.
Sıfırdan Tam kurulum yaptım.
Player İç içe klasor sistemi yapamazsın.
İPTV gibi ama Değil :) değişik bir şey oldu
Hocam:) Sizinle konuştuğumuz da uygulamayı nasıl yaptığınızı zaten anlatmıştım, güzel fikir olduğunu bu konuda sizi tebrik ettiğimi de iletmiştim :) Lakin burada ki arkadaşların alınganlıkları sanırım üstünde. Konuma gidip "kendi uygulamanı ayağa kaldır" benzeri bir söylemde bulunmuz ben size türkçe çevirisini yazdım direkt. Lakin Şu an Gazian.. Müsabakası olması rağmen uygulamalarına bakayım dedim ne hikmetse hiç biri açılmıyor.. Devşirme olduğunu düşündüğümü emin olmadığımı söyledim bunda alınacak ya da küsecek bir durum yok. Sizi tenzih ederek konuşuyorum, aynı seviyede bile değiliz. Yolun yordamın açık olsun başarıların da daim olsun. Zamanında benim yayın linklerimi kendi uygulamasına gömüm ekranında kocaman bir yazı ile karşılaşan arkadaşların gelip bıdıbıdı yapması sinirimi bozuyor sadece.. Ben sevdiğim adamı kollarım buna siz de şahitsiniz diye düşünüyorum. Gelip size özelden ekrana uyarı çıkaracağım lütfen linkleri sil ki sorun yaşama diye de uyarmıştım :) Neyse herkesin çarşısı pazar olsun. iyi forumlar

Mükemmel gerçekten..Bildiğim tüm apkları unuttum👍

Arkadaşlar tamam sakin olun lütfen 4 tane değerli uygulama sahibi arkadaşlar var hepinize şahsen tek tek teşekkür ederim sizler sayesinde ücretsiz bir şekilde tüm içeriklere yayınlara ulaşabiliyoruz. Polemik veya tartışma yaratmanın bi anlamı yok.

Hocam:) Sizinle konuştuğumuz da uygulamayı nasıl yaptığınızı zaten anlatmıştım, güzel fikir olduğunu bu konuda sizi tebrik ettiğimi de iletmiştim :) Lakin burada ki arkadaşların alınganlıkları sanırım üstünde. Konuma gidip "kendi uygulamanı ayağa kaldır" benzeri bir söylemde bulunmuz ben size türkçe çevirisini yazdım direkt. Lakin Şu an Gazian.. Müsabakası olması rağmen uygulamalarına bakayım dedim ne hikmetse hiç biri açılmıyor.. Devşirme olduğunu düşündüğümü emin olmadığımı söyledim bunda alınacak ya da küsecek bir durum yok. Sizi tenzih ederek konuşuyorum, aynı seviyede bile değiliz. Yolun yordamın açık olsun başarıların da daim olsun. Zamanında benim yayın linklerimi kendi uygulamasına gömüm ekranında kocaman bir yazı ile karşılaşan arkadaşların gelip bıdıbıdı yapması sinirimi bozuyor sadece.. Ben sevdiğim adamı kollarım buna siz de şahitsiniz diye düşünüyorum. Gelip size özelden ekrana uyarı çıkaracağım lütfen linkleri sil ki sorun yaşama diye de uyarmıştım :) Neyse herkesin çarşısı pazar olsun. iyi forumlar
Ben alınmadım ki :) yada sana kızmadım öylemi anladın . ben espiri yaptım .:))

Konuyu görüntüleyenler

Geri