Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

program açılmıyor. telegramdan bahsediyor. vpn ile program çalışıyor. mor kanallar var. konya samsun maçına bakıyorum görüntü kalitesi diğer ücretsiz programlara göre oldukça düşük ama 50fps akıcı şekilde. vpnsiz çalışma bekliyoruz. emeği geçenlere teşekkür ederim

Teşekkür ederim güzel yorumunuz ve desteğiniz için.
Player özelliklerini sorununlarını en kısa zamanda halledicez.
Merhaba emeklerin için tsk ederim ama programı yükledim açılmıyor hata veriyor

Ekli dosyalar

• 20250216_195603.jpg
    20250216_195603.jpg
    464.4 KB · Görüntüleme: 23
  • 20250216_195603.jpg
    20250216_195603.jpg
    464.4 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250216_195618.jpg
    20250216_195618.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 20
1 gün bile dayanmadı uygulama boş bir uygulama ınattv gibi kimse olamaz

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
14.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,6 ÇIKKI
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583

Ekli dosyayı görüntüle 4584

Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551G

BU GECE ÖZEL YERE TAŞICAM.
kapanma olmaz daha.
engellemeler başladı.
sorun değil hallederiz
3 saat önce çalışan şey şimdi çalışmıyor. Ekranda sadece Telegram'a gel yazısı var.
BU GECE ÖZEL YERE TAŞICAM.
kapanma olmaz daha.
engellemeler başladı.
sorun değil halledeşimdi

5.6.5 sürümünden 1 gün sonra 5.6.6 çıktı buda 1 gün dayanabildim telegrama gelin yazısı var sadece. Yani calismiyor bilginize

Uygulamada "kendi kendine güncelleme yada uygulama içi güncelleme" olsa tadından yenmez...

program açılmıyor. telegramdan bahsediyor. vpn ile program çalışıyor. mor kanallar var. konya samsun maçına bakıyorum görüntü kalitesi diğer ücretsiz programlara göre oldukça düşük ama 50fps akıcı şekilde. vpnsiz çalışma bekliyoruz. emeği geçenlere teşekkür ederim
2 GÜN içinde hazır zaten global yere bir doyam var onu atim tamamdır engelleniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))
Ama aengeleyemezler.
ŞİMDİLİK VPN İLE AÇIN

5.6.5 sürümünden 1 gün sonra 5.6.6 çıktı buda 1 gün dayanabildim telegrama gelin yazısı var sadece. Yani calismiyor bilginize
2 GÜN içinde hazır zaten global yere bir doyam var onu atim tamamdır engelleniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))
Ama aengeleyemezler.
ŞİMDİLİK VPN İLE AÇIN

1 gün bile dayanmadı uygulama boş bir uygulama ınattv gibi kimse olamaz
Ama aengeleyemezler.
ŞİMDİLİK VPN İLE AÇIN

EVET zaten hazırlıgını yapıyordum.Bu kadar erken beklemiyordum yasaklanmasını
Anladım geçmiş olsun, umarım bir daha böyle bir olay ile karşı karşıya kalmazsın, bide hocam size zahmet hbo max ekleyin, bide film arşivi oluşturun size zahmet, teşekkür ederiz.

Mor paket yüksek kalite olsunnn :) bir de kaynaklara dikkat edin mesela gpik uygulamasındaki mor paketlerde farklı kaynaklardan geliyor ama daha canlı ve net mümkünse inat tvdeki mor paketten de veri çekin selçuksporttan onun dışında uygulama güzel elinize emeğinize sağlık

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
14.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,6 ÇIKKI
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583

Ekli dosyayı görüntüle 4584

Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Teşekkürler, uygulama güzel olmuş. Peki bu kanalları favorilere ekleme özelliği çok meşakkatli bir iş mi? Olsa çok güzel olurdu.

Konuyu görüntüleyenler

Geri