Her Cihazda en güzel şekilde uygulamasız reklam engelleme

Eyvallah üstad, doğru söze ne denir? Daha basit ve sıkıntı yaratmayacak uygulama ya da adres var sa ben de 4 yıldır kullandığım bu adreslerden vazgeçebilirim, android uygulamalar için kullanıyorum-kumanda-mause-kumanda vs. olmasın diye.
Hocam mesele adresten vazgeçmek değil bilinçli kullanıcı olmak ücretli vpn dns kullansanız o sunucular patlayınca otomatik kullanıcılar da patlar bu yüzden elinizden geldiğince işiniz bitince kapatarak kullanın şahsen ben öyle yapıyorum

İnat tv nin dns değil de vpn uyarı verdiği vardı bir zamanlar bazı uygulamalar adguadr reklam engelleme ve vpn gömülü uygulamaları kurulu ise inat vpn uyarısı verip kurulmuyordu

İnat tv nin dns değil de vpn uyarı verdiği vardı bir zamanlar bazı uygulamalar adguadr reklam engelleme ve vpn gömülü uygulamaları kurulu ise inat vpn uyarısı verip kurulmuyordu
İnat kuruluyor hocam sadece cihazda inatın olmasını istemediği bir uygulama varsa onu sil öyle gel diyodu hâlâ öyle

kendi sitesi >> adguard-vpn.com/tr/android-tv/overview.html
veya köklepleyde >> play.google.com/store/apps/details?id=com.adguard.vpn&pcampaignid=web_share

Geri