kodi yada cloudstream reposu yapınız ?

Kuyuya bir Taş atıldı :))))
Hay allahım ya .
inan ben bile anlamadım.

Farazi konuşuyorum KODİ pek bilmem kullanmamda.
M3U kim güncellicek yine yada bir sorun olduğu zaman.
Yap bırak Devret işimi bu.
Yani demek istediğim.
İstediğin kadar en iyi Programı Yap.
Güncelleyen biri olmadığı sürece ÇÖP olur.
Madem güncelliyeck biri var.
O zaman adam nasıl kazanç sağlar ki devam ettirsin.
Biraz Akıl yanına bira Mantık Koyunca.

Bu işler öyle kolay değil Dostum..
Sağol fikirlere her zaman açık biri olarakk teşekkürler

Kuyuya bir Taş atıldı :))))
Hay allahım ya .
inan ben bile anlamadım.

Farazi konuşuyorum KODİ pek bilmem kullanmamda.
M3U kim güncellicek yine yada bir sorun olduğu zaman.
Yap bırak Devret işimi bu.
Yani demek istediğim.
İstediğin kadar en iyi Programı Yap.
Güncelleyen biri olmadığı sürece ÇÖP olur.
Madem güncelliyeck biri var.
O zaman adam nasıl kazanç sağlar ki devam ettirsin.
Biraz Akıl yanına bira Mantık Koyunca.

Bu işler öyle kolay değil Dostum..
Sağol fikirlere her zaman açık biri olarakk teşekkürler
Ödeme noktasında mı takılı kaldın Bunun için çok fazla seçenek var kaldıki torrentin önüne geçemezssin sizin mantığıniza göre ben gideyim başkasının pastasını çalayım torrent dosyasını parayla satın kaçak yayın verim gelişmek istemiyorum kendi başıma iyiyim diyorsunuz ayrıca biz linuxcular paylaşım gelişim üzerine gidiyoruz donate diye birşey var ayrıca çok fazla seçenekde var güncelleyen insanların bazıları para için yapar kimisi para için yapmaz ama en azından projen çöp olmaz ozaman herkes gitsin Mac OS kullansın 500 lira versin hiç bir hizmet alamasın linuxun mantığı daha mantıklı olaya ne taraftan bakarsan bak bendede aynı dosya var sendede aynı dosya olucak elinde sonunda ben sana neden kiralamaya satmaya çalışayım internet arşivi paylaştıkca gelişiyor senin APK kapalı kaynakda gelişmez kapansada bidaha kullanılmaz hocam emeğin zamanın çöp olucak aç kalacan bu şekilde gerçek hayat gibi degilki internet hocam yani gerçekler bunlar biz yeni sistemler ve projelerin peşindeyiz ücretsiz en fakirin bile yararlancağı paylaşacağı sistem

Son düzenleme:
ben 5 yildir eklentisini kullanmaktayim turkvod vavoo ve huhu.to uzantilarini tek bir cati altinda topladim mi box kurdum android tv ye kurdum ve bilgisayarada kurdum hic bir kanalda engelleme olmadigi icin vpn de bana hic gerekmiyor. bunun kurulumu burda yazmakla anlatmasi cok zordur youtube ye arattirma yapin kodi nasil kurulur eklentileri yüklenir aktif edilir konuyla ilgili hepsi mevcuttur.

Turkvod eklentisi paralı yıllık ödemesi var sunucu Almanya üzerinden yayın yapıyor yıllardır kullanırım aradığınız bütün dizi ve film sitleri içerisinde mevcuttur. Kaliteli bir yayınlar yaparlar.

Turkvod eklentisi paralı yıllık ödemesi var sunucu Almanya üzerinden yayın yapıyor yıllardır kullanırım aradığınız bütün dizi ve film sitleri içerisinde mevcuttur. Kaliteli bir yayınlar yaparlar.
Hocam nasıl yapıyorsunuz bizede bilgi verin

Hocam nasıl yapıyorsunuz bizede bilgi verin

Hocam kendi forum sitesi var google üzerinden Turkvod yazın çıkar mail üzerinden iletişime geçin kod gönderimi yapılıyor size sonra onu ayarlarından kayıt ediyorsunuz panel açılıyor çok basit aslında takıldığınız yer olursa yazın yine anlatırım

Hocam kendi forum sitesi var google üzerinden Turkvod yazın çıkar mail üzerinden iletişime geçin kod gönderimi yapılıyor size sonra onu ayarlarından kayıt ediyorsunuz panel açılıyor çok basit aslında takıldığınız yer olursa yazın yine anlatırım
Seyirtürkle mutluyum ama birisi çatallasa forklasa dahada geliştirse kapanırsa daha memnun olurum

Geri