Xaomio güncelleme sorunu

kenan0303

Paylaşımcı
Konular
42
Merhaba arkadaşlar bundan birkaç gün önce Xiaomi Note 13 telefonumu güncelledim 2.0.4.0 güncellemesi geldi bu güncellemede Yapay Zeka özellikleri var dediler ama bana hiçbir Yapay Zeka özelliği gelmedi bilgisi olan var mı aynı problemi yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar bundan birkaç gün önce Xiaomi Note 13 telefonumu güncelledim 2.0.4.0 güncellemesi geldi bu güncellemede Yapay Zeka özellikleri var dediler ama bana hiçbir Yapay Zeka özelliği gelmedi bilgisi olan var mı aynı problemi yaşayan var mı
Xiaomi Note 13 dediğiniz Redmi Note 13 değil mi?

Genellikle böyle özellikler bölgesel olarak verilebiliyor. Yani buraya gelmesi zaman alabilir ama telefon ayarlarından ülkeyi bizden daha doğudaki asya ülkelerine çevirirseniz o özelliklerin kullanılabilir olması muhtemeldir.

Yapay zekadan beklentin nedir eksik olan ne onu açıklasan daha çok yardımcı olan olur . Ben xiaomi yapay zekalı denen çok telefonunu kullandım ama gördüğüm yapay zeka değil geri zeka sürekli istemediğim şeyleri bana yaptırmaya kalması ve iptal etme seçeneğinin de olmaması

Yapay zekadan beklentin nedir eksik olan ne onu açıklasan daha çok yardımcı olan olur . Ben xiaomi yapay zekalı denen çok telefonunu kullandım ama gördüğüm yapay zeka değil geri zeka sürekli istemediğim şeyleri bana yaptırmaya kalması ve iptal etme seçeneğinin de olmaması
Yani al desteği gelmedi ama diğer özellikler geldi

Redmi belirtilen versiyon da AI özelliği yok.

var kardesim 13 serisinin hepsine geldi.

Gördüğün gibi kardeşim gelmiş mi ama bu özelliklerin güncelleme yapmış olmamam rağmen yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-13-16-45-12-604_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-02-13-16-45-12-604_com.android.updater.jpg
    487.8 KB · Görüntüleme: 9
Gördüğün gibi kardeşim gelmiş mi ama bu özelliklerin güncelleme yapmış olmamam rağmen yok.
Cihazlar hangi ülkeden bilmiyorum ama gönderdiğin ekran görüntüsünde yapay zekaya dair pek birşey yok. Sen bakma Xiaomi'nin aldatmacası bir ton şey yazmış oysa gözle görülür hiç birşey yok ortada. 13'e destek yok görünüyor sitesinde.

Geri