İkinci El TR DE İLK Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box

hanedan43

Üye
Konular
1
Ürün adı: SIFIR AYARINDA

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box​

Satın alma tarihi: 2025
Garanti: Var
Fiyat: 4500 TL
İletişim: Özel mesaj
Ürün özellikleri: CİHAZ ÇOK AZ KULLANILMIŞ OLUP SIFIR AYARINDADIR VE EN UFAK BİR SIKINTISI YOKTUR..EN STABİL ÇALIŞAN ANDROİD 12 YÜKLÜDÜR.

Ekran grnts 2025 01 27 010100

Ekran grnts 2025 01 27 010100Ekran grnts 2025 01 27 001434Ekran grnts 2025 01 27 001238

Son düzenleme:
HİREMCO XTREAM 6 4K LİNUX
Bin pişman biriyim içini boşaltıp
seni ortada bırakıyorlar. Tr VİDEO ÜCRETSİZ VERDİKLERİ IPTV SERVER KULLANMAYACAM FREE SİZİN OLSUN
O FREE Yİ DAHİ AKTİF ETMEK İCİN ARAYACAK MIŞIM
ARAMAM AGA HİREMCO BİTMİŞ BİR ÜRÜNDÜR

seni ortada bırakıyorlar. Tr VİDEO ÜCRETSİZ VERDİKLERİ IPTV SERVER KULLANMAYACAM FREE SİZİN OLSUN
Bu cihaz diğer boxlarla karıştırmayın.
yapay zeka ile video film ne varsa iyileştiriyor

Ürünün tartışılma konusu burası değil, satış konusunun altında bu tip tartışmalar yapmayınız, forumda ilgili kategoride konu açarak sorunlarınızı anlatabilirsiniz.
ÜZERİNDE HİREMCO X6 PRO 4K
HEPSİ AYNI SENİNKİNİN BUNDAN FARKI NE?
TARTIŞMA GİBİ BİR TAVRİM OLMAZ.AMA ÜRÜNÜ SATIP SELAMI SABAHI KESMİYECEKSİN TEKNİK DESTEK YOK.BİR TANE İSMİNİ VERMEYECEĞİM ........ VİDEO İSİMLİ SAHIS SAAT 16:00 DA DÜKKANA UĞRUYOR MUŞ SAAT 18.00 GİBİ ARADA BULASIN KİMİNLE MUHATTAP OLACAĞIM
NEYSE RESMİNİ ATTIM KULLANMIYORUM ZATEN
HİREMCO NE KARDEŞİM NEXT İÇİN AYNI SEYİ SÖYLEYEMEM

Ekli dosyalar

• IMG_20250206_201712.jpg
    IMG_20250206_201712.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 60
ben aldım kullanıyorum turbo plus dan sonra v8 ondan sonra 4k turbo ve sonra martixpro 4k aldım free tv olayı 1 senelik hediye

ÜZERİNDE HİREMCO X6 PRO 4K
HEPSİ AYNI SENİNKİNİN BUNDAN FARKI NE?
TARTIŞMA GİBİ BİR TAVRİM OLMAZ.AMA ÜRÜNÜ SATIP SELAMI SABAHI KESMİYECEKSİN TEKNİK DESTEK YOK.BİR TANE İSMİNİ VERMEYECEĞİM ........ VİDEO İSİMLİ SAHIS SAAT 16:00 DA DÜKKANA UĞRUYOR MUŞ SAAT 18.00 GİBİ ARADA BULASIN KİMİNLE MUHATTAP OLACAĞIM
NEYSE RESMİNİ ATTIM KULLANMIYORUM ZATEN
HİREMCO NE KARDEŞİM NEXT İÇİN AYNI SEYİ SÖYLEYEMEM

Konuya agresif yaklaşıp büyük harflerle yazmanız kafanızın biraz ütülü olduğunu gösteriyor..
Lütfen buraya cvp yazma ..Cihazınız ile ilgili konu açın orada tüttür kafanı.,
Bende bu cihazdan 2 adet var gayet güzel çalışıyorlar..

Büyük harf kullanmayın lütfen

Bu tür cihazları ip tv için almak isteyen ilk kez almak isteyenler öncelikle şunu iyi bilsinler iptv yasal değil bu cihazların üreticileri yada satıcılar farketmez yasal bir sorunla karşılaşacaklarını anladığı an size sundukları yayınları kapatırlar. iptv yasaklanmadan önce next de ücretsiz veriyordu şimdi bayileri filan cihazlara binlira ikibinlira karşılığında bir yıllık yüklüyorlar ama onunda garantisi yok çünkü yasal değil çözümü kendiniz bulacaksınız böyle farklı platformlardan bulup yükleyeceksiniz

TODD ve Turkcell+ yükleyip aboneliğiniz varsa mükemmel oluyor..
mor kanallar 4k todd da.
diğerinde tv+ da canlı tv kanalları 4k oluyor yapay zeka dedikleri bu...

Büyük harf kullanımı yasaktır
Konuya agresif yaklaşıp büyük harflerle yazmanız kafanızın biraz ütülü olduğunu gösteriyor..
Lütfen buraya cvp yazma ..Cihazınız ile ilgili konu açın orada tüttür kafanı.,
Bende bu cihazdan 2 adet var gayet güzel çalışıyorlar..
HİREMCO DEMEK MAĞDURİYET DEMEK SEN BU PAYLAŞIM MI YAPARSAN YORUM HAKKIM VAR MI? YOK MU?
HİREMCO SATANA KADAR SONRASI SENİ TANIMAZ
SEN SATİCİSİN
BİRAKTA HİREMCO RAHATSIZ OLSUN ASLAN PARÇASI YAZ YAZMA EMİR VEREMEZSİN

slm bende almıştım hiremco 4k ama pişmanım genelde yetkili servis sorunlu kısacası benim bulundugum ilde yok isatanbuldaki fabrikasına gitmeniz gerekiyor

slm bende almıştım hiremco 4k ama pişmanım genelde yetkili servis sorunlu kısacası benim bulundugum ilde yok isatanbuldaki fabrikasına gitmeniz gerekiyor
Benim pişmanlığım yok cihaz on numara bende 2 tane var

Yapay zeka video netleştirme süper ötesi..

Son düzenleme:
Yıllardır Hiremco x6 kullanıyorum ufak tefek problemler haricinde sıkıntısı olmadı memnunum. Bir kere güncelleme geldi. X6 pro olanınından bayağı şikayet duydum. Hiremconun sitesindeki merak ediyorum. Kullanan varsa lütfen yorum yapsın.

Yıllardır Hiremco x6 kullanıyorum ufak tefek problemler haricinde sıkıntısı olmadı memnunum. Bir kere güncelleme geldi. X6 pro olanınından bayağı şikayet duydum. Hiremconun sitesindeki merak ediyorum. Kullanan varsa lütfen yorum yapsın.
Bu cihazda AL Yapay zeka yok g2 de yani....

ben 2 ay önce aldım g2, çok memnun kaldım.
satın alırken gx1 mi yoksa g2 mi almalıyım diye araştırdım en sonunda g2 almaya karar verdim.

g2 alırken beni en çok yönlendiren konu yapay zeka görüntü işlemenin tvbox cihazlar için yeni bir deneyim olması sebebiyle bazı olası sorunların yaşanabiliyor olması oldu

ayrıca araştırdığımda g2 cihazın yazılımının değiştirilerek sunucu veya minipc şeklinde kullanımının mümkün olduğunu fark ettim, bu da ileriye dönük belki işime yarayabilir

g2 almadan önce x6 pro max aldım ve yazılımındaki ciddi sorunlar yüzünden çok pişman oldum keza kumandasıda ayrı bir facia ve vakit kaybetmeden ürünü iade ettim

ben 2 ay önce aldım g2, çok memnun kaldım.
satın alırken gx1 mi yoksa g2 mi almalıyım diye araştırdım en sonunda g2 almaya karar verdim.

g2 alırken beni en çok yönlendiren konu yapay zeka görüntü işlemenin tvbox cihazlar için yeni bir deneyim olması sebebiyle bazı olası sorunların yaşanabiliyor olması oldu

ayrıca araştırdığımda g2 cihazın yazılımının değiştirilerek sunucu veya minipc şeklinde kullanımının mümkün olduğunu fark ettim, bu da ileriye dönük belki işime yarayabilir

g2 almadan önce x6 pro max aldım ve yazılımındaki ciddi sorunlar yüzünden çok pişman oldum keza kumandasıda ayrı bir facia ve vakit kaybetmeden ürünü iade ettim

G2 DEN FARKI BUNUN YAPAY ZEKA İLE GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ ARTTIRIYOR..
4K TELEVİZYONU OLAN ALMALI BUNU GÖRÜNTÜ FARKINI ANLIYACAKSINIZ.....

Geri