İndirim🔥 HD Projeksiyon Cihazı 273 TL

Aldım kargoya verildi diyor ama altında ön sipariş yazıyor ürünün ne demek o

gösterdiği rakam dan farklı tutar yazıyor satın almada üstelik 600 kadar da alışveriş limit koyuyor gümrük vergisi alıcıya ait çıkıyor buda söylediğiniz rakam in üzerinde bi tutar çıkarıyor.. yazdığınız tutar geçerli değil yanıltıcı tanıtım yapıyorsunuz..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241105_090931.jpg
    Screenshot_20241105_090931.jpg
    303 KB · Görüntüleme: 16
Buna da bakabilirsiniz fiyat gayet makul ama minimum alışveriş 480 civarı olması gerek diyor bilginize yanina birde ufak tefek şeyler ekleyin zaten 500 tl dahi olsa sepet ürün tr ye göre her halükarda ucuza gelmiş olacak

gösterdiği rakam dan farklı tutar yazıyor satın almada üstelik 600 kadar da alışveriş limit koyuyor gümrük vergisi alıcıya ait çıkıyor buda söylediğiniz rakam in üzerinde bi tutar çıkarıyor.. yazdığınız tutar geçerli değil yanıltıcı tanıtım yapıyorsunuz..
Yanına başka ürünler sipariş verdim 1100 tlye geldi herşey dahil .

Arkadaşlar bizim çocukta almış bu gün geldi.içinden küçük bir kumanda biri kısa biride uzun usb kablo çıktı.(Adaptör yok) Bu cihazdan hiç anlamam.telefona bağlanmıyor galiba sadece tvboxamı bağlanıyor.telefona bağlanırsa nasıl yapılıyor.

Açıyorum ışığı yanıyor başka bi şey olmuyor beyaz ekran var okadar ,kumandasındaki hangi tuşa bassam kapanıyor. Çöp bi cihaz

Adaptör çıkmadı kutusundan , sadece bir ucu usb diğer ucu type c kablo çıktı ,onuda telefonu şarj ettiğim adaptöre bağladım .

Konuyu görüntüleyenler

Geri