Andioit tv mail adresi

kenan0303

Paylaşımcı
Konular
40
Merhaba arkadaşlar Android TV'de YouTube'u premium izlemek için mecburen orijinal Mail adresimi kullanmak zorundayım Ama sinetechteki abi orjinal mail adresinizi APK yüklediğiniz cihazlarda kullanmayın diyor. Ama orjinal mail adresi olmadan da youtube premium izleyemiyorum. Diyeceğim şu ki APK orjinal mail adresmin olduğu tv ye APK yüklememelimiyim yada mail adresi kullanmadan premium youtube nasıl acarım bilgi verebilir misiniz Lütfen

Bundan kolay ne var ikici bir mail adresi alın ama bu adresi sadece bu işler için kullanın.

Merhaba arkadaşlar Android TV'de YouTube'u premium izlemek için mecburen orijinal Mail adresimi kullanmak zorundayım Ama sinetechteki abi orjinal mail adresinizi APK yüklediğiniz cihazlarda kullanmayın diyor. Ama orjinal mail adresi olmadan da youtube premium izleyemiyorum. Diyeceğim şu ki APK orjinal mail adresmin olduğu tv ye APK yüklememelimiyim yada mail adresi kullanmadan premium youtube nasıl acarım bilgi verebilir misiniz Lütfen
YouTube kanalında bahsettikleri güvenlik amaçlı bir önlem için. Kesinlikle yapmayın gibi bir durum değil.

Şahsen telefonumda da box cihazımda da aynı adresi kullanıyorum ben.

Buradaki kasıt yüklediğiniz mağaza dışı uygulamalar olursa ve farkında değilken virüslü veya kötü amaçlı bir uygulama yüklerseniz diye.

Box cihaza yüklemeden önce uygulamaları bilgisayar veya başka bir cihazda tarayıp güvenirseniz cihaza yüklersiniz eğer premium hesap için o gmail adresini kullanmanız gerekiyorsa.

Yani size YouTube videolarında @Sinetech 'in bahsettiği konu "bilginiz olsun ve önleminizi alın" demek oluyor.

İllede reklamsız YouTube olsun diyorsanız kendi orijinal mail adresinizin çıkışını yapın ve forumda paylaşılan reklamsız youtube kurun box içinde onu kullanın hocam.

İllede reklamsız YouTube olsun diyorsanız kendi orijinal mail adresinizin çıkışını yapın ve forumda paylaşılan reklamsız youtube kurun box içinde onu kullanın hocam.
Forumda payşılan reklamsız olan hangisi söyler misiniz Lütfen

Tv den önemli işlerini yapmıyor paylaşmıyorsan mail adresini öğrenseler ne olur en fazla sana sürekli reklam ve spam mailleri gelir gelsin ayarları var engellersin olur biter bana da hergün geliyor spam mesajlar bazıları otomotiğe bağlamış sürekli gönderiyor.biriktikçe silip atıyorum

Herşey için teşekkür ederim ama tv ye yükleyemedim hata veriyor

Daha öncesinde de yazdığım gibi premium satın aldığınız adresi kullanmaktan çekinmeyin.

Eğer o adresi alışveriş, banka hesap işlemleri gibi şeylerde kullanmıyorsanız hiç dert etmeyin.

Box değil de android tv olduğu için cihaz zaten box cihazlar kadar modlanmış vb uygulama yükleme şansınız da olmayacaktır o yüzden sadece yükleyeceğiniz mağaza dışı uygulamalar olacaksa öncesinde eğer isterseniz bilgisayar veya telefondan bir taratın. Yine de söylediğim şekillerde kullanmıyorsanız mail adresinizi o kadar da endişe etmeyin.

Geri