Yardım Linux Cihaza Nasıl Uygulama Yüklenir?

Konular
7
Merhaba. Arkadaşım Dreamstar Master Plus cihaza sahip. Bu cihaza Cloudstream Kekikakademi, REC Tv, İnat TV gibi APK uygulamaları nasıl yükleyebiliriz? Bu mümkün mü?

043bb3e6 7089 4a02 99da 4af93d9231f7Bu cihazı ücretsiz şekilde rahat kullanmak için sadece m3u listelerine mi muhtaç oluyoruz?

Merhaba. Arkadaşım Dreamstar Master Plus cihaza sahip. Bu cihaza Cloudstream Kekikakademi, REC Tv, İnat TV gibi APK uygulamaları nasıl yükleyebiliriz? Bu mümkün mü?

Ekli dosyayı görüntüle 4256Bu cihazı ücretsiz şekilde rahat kullanmak için sadece m3u listelerine mi muhtaç oluyoruz?
yok reis linux larada apk yukleniyor burda konu paylasildi ara yerine yaz konular cikiyo

linux tabanlı uydu alıcısına apk yüklenmez

128 mb hafızası var yüklense bile çok küçük programlar yüklenir

cihazda xtream codes ve stalker bölümü var.buralardan ip tv yükleyebilirsin.bildiklerim bu kadar..bendede vardı ve o şekilde yapıyordum.

cihazda xtream codes ve stalker bölümü var.buralardan ip tv yükleyebilirsin.bildiklerim bu kadar..bendede vardı ve o şekilde yapıyordum.
Halihazırda bir IPTV üyeliği var ücretli. Ancak bunun ücretsiz bir kullanımı mümkün mü? Varsa bununla alakalı bir rehber linki paylaşır mısınız?

Ekli dosyayı görüntüle 4256Bu cihazı ücretsiz şekilde rahat kullanmak için sadece m3u listelerine mi muhtaç oluyoruz?
iptv uygulama zaten varmış bu cihazın içinde m3u listesi yükle izle forumda bir sürü m3u listesi var usb ile yükle

burada birisi anlatmış nasıl yüklendiğini

Geri