Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Her defasında ayrı bir txt oluşturmaz hocam tek txt dosyasına kaydeder anladığım kadarıyla bundan bahsediyosunuz değil mi ?patr0n birde Username
assword bilgilerini ayıkla dediğim zaman eski listleri siliyordu bu normal mi altına atmıyordu her sefer yedek alıp başka tarama mı yapmamız gerek
anladım ustam tek txt oluşturuyor ketrar tarama yaptığım da eski listeyi siliyordu yanı kopyalamak lazım eski k.adı şifre siliniyorHer defasında ayrı bir txt oluşturmaz hocam tek txt dosyasına kaydeder anladığım kadarıyla bundan bahsediyosunuz değil mi ?
Onu bilerek öyle yaptım ekstra txt oluşturup yer kaplasın istemedim çünkü fark ettiyseniz m3u tarama konusu içinde verdiğim liste 30 mb boyutunda bu şekilde fazla url adresinden username password çekince bu boyutlara ulaşır diye tek txt dosyası yaptım.
aynen öyle. ben şu şekilde düşündüm; ayrı bir combo.txt dosyası oluşturuyorsunuz ve her ayrıştırılan username passwordu bu txt içine yapıştırıyorsunuz böylece kendi combo listeniz hazırlanıyo ve verdiğim kombo ile birleştirip aynı satırları sildirerek temiz bir listeniz olabiliranladım ustam tek txt oluşturuyor ketrar tarama yaptığım da eski listeyi siliyordu yanı kopyalamak lazım eski k.adı şifre siliniyor
Bu cevabı yazacaktım yoksun diye ama kenarda kıyıda köşede duruyorsundur diye izleyeyim dedim, öyleymişaynen öyle. ben şu şekilde düşündüm; ayrı bir combo.txt dosyası oluşturuyorsunuz ve her ayrıştırılan username passwordu bu txt içine yapıştırıyorsunuz böylece kendi combo listeniz hazırlanıyo ve verdiğim kombo ile birleştirip aynı satırları sildirerek temiz bir listeniz olabilir![]()
Bilgisayar başındayım abi yeni bir program hazırlıyorum yüzde yüz bana ait bitsin beta olarak paylaşacağım sonrasına bakacağız artık.Bu cevabı yazacaktım yoksun diye ama kenarda kıyıda köşede duruyorsundur diye izleyeyim dedim, öyleymiş
Ayrıca mantıklıymış maksat.
Yalnız şöyle bir bakınca senin paylaşımların sonrası yeni türleri de paylaşıldı. Muhtemelen tesadüftür ama öncülük etmiş gibi olsun yine
Saygıyı hak ediyorsun @patr0n biraderim![]()
Teşekkür ederim kardeşim, çok belli meşguliyetin. Mesajlarına da yansıyor oradan anladım olayı. Acaba ne patlatacak dedim ki beklemek lazımmış.Bilgisayar başındayım abi yeni bir program hazırlıyorum yüzde yüz bana ait bitsin beta olarak paylaşacağım sonrasına bakacağız artık.
Hahaha bilemedim abi öncülük ettiysem de ne mutlu
Saygılar ve tekrardan geçmiş olsun abi.<3
yarına inşallah abiTeşekkür ederim kardeşim, çok belli meşguliyetin. Mesajlarına da yansıyor oradan anladım olayı. Acaba ne patlatacak dedim ki beklemek lazımmış.
Merakla ve ilgiyle bekliyorum sonuçları![]()
Elinize sağlık.Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan söyleyim başlıkta belirttiğim üzere bu programın amacı dün paylaşmış olduğum m3u kombo tarama programı içinde yer alan kombo listesinde tekrar eden satırları silmeye yarıyor. Örnek olarak: patr0n:deneme123 bu satırdan birden fazla varsa onu temizler.
Bunu kendiniz bir combo dosyası oluşturursanız orada da kullanabilirsiniz. Programın görüntüsü aşağıda ki gibidir programı çalışınca bu şekil açılır sağda yer alan pencereden combo dosyasını seçeceksiniz daha sonra program kendi kendine halledip aynı dosya içine kaydedecek.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip şifresi:1234
Ekli dosyayı görüntüle 4194
Rica ederim kolay gelsin.Elinize sağlık.
O sürüm eski sürümlerde vardı hocam bütün interneti sömürüyordu fakat onu hallettim artık kontrollü bir şekilde ilerliyor ama dediğim gibi user pass ne kadar çoksa o kadar yavaş ilerler.Öncelikle emeğin için teşekkür ederim. Test ettiğimde 5 dakikada ancak %0.5'e geldi ilerleme ve görev yöneticisinden kaynak kullanımına baktığımda threadleri neredeyse hiç kullanmıyor, aynı şekilde interneti de. Mesaj geçmişine baktığımda yavaşlatma ile ilgili mesajlar gördüm fakat bu kadar az kaynak kullanımı bana normal gelmedi. Bilgi vermek istedim bir yardımı olacaksa.
1 adet panel adresi girdim, iletilen comboyu kullandım. İnternet 100mbps, işlemci 24 thread. Başka katkı sağlayacak bilgi gerekliyse iletebilirim.
Emeklerinize sağlık üstad.Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan söyleyim başlıkta belirttiğim üzere bu programın amacı dün paylaşmış olduğum m3u kombo tarama programı içinde yer alan kombo listesinde tekrar eden satırları silmeye yarıyor. Örnek olarak: patr0n:deneme123 bu satırdan birden fazla varsa onu temizler.
Bunu kendiniz bir combo dosyası oluşturursanız orada da kullanabilirsiniz. Programın görüntüsü aşağıda ki gibidir programı çalışınca bu şekil açılır sağda yer alan pencereden combo dosyasını seçeceksiniz daha sonra program kendi kendine halledip aynı dosya içine kaydedecek.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip şifresi:1234
Ekli dosyayı görüntüle 4194
Teşekkür ederimEmeklerinize sağlık üstad.
Teşekkür ederimçok hızlı ve mükemmel emeğine sağlık
Aynen öyle yapacaktımEk olarak benim paylaşmış olduğum linkleride bir txt dosyasına kaydedip hepsinin username password çektirerek combo oluşturup ekleme çıkarma yapabilirsiniz.
Mobil uygulamayı güncelleyip aynı özelliği ekledim ona göz atabilirsiniz ek olarak mobil uygulama konusunda forum üyemiz tarafından atılan bir mesajda farklı bir program önermiş ona da bakabilirsiniz.Aynen öyle yapacaktımki python312.dll hatası verdi. Sanırım sistemim win7 olduğu için çalıştıramadım.