Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
elinize sağlık.Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese
Neden TVX Pro?
Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.
DİPNOT: Dizi ve Film içeriklerinin stabil çalışması için Uygulamayı kullanacağınız cihazdan, AYARLAR > UYGULAMALAR > SİSTEM UYGULAMALARI > ANDROİD WEBVİEW uygulamasına girip GÜNCELLEMELERİ KALDIR demeniz gerekiyor. Google ile ilgili bir durum maalesef.
Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.
İndirme Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
emeğinize sağlık hocam teşekkur ederızVardır hocam olmaması mümkün değil
Bu sorun bizden kaynaklı değil, Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.
Bildigime göre Anka TV -de sizin adınız vardıHerkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese
Neden TVX Pro?
Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
DİPNOT: Dizi ve Film içeriklerinin stabil çalışması için Uygulamayı kullanacağınız cihazdan, AYARLAR > UYGULAMALAR > SİSTEM UYGULAMALARI > ANDROİD WEBVİEW uygulamasına girip GÜNCELLEMELERİ KALDIR demeniz gerekiyor. Google ile ilgili bir durum maalesef.
Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.
İndirme Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
MElinize sağlık stabil gibi 7/24 tüm sezon yayını gelebilir
Ssport henüz eklenmeyecek biraz değişiklik yapmayı düşünüyoruz. İzlediğim o kanal da ssport un kendisinden geliyor orjinal yayın yani onların sunucusu ile ilgili bir sorun yaşanmıştır.dün s sport 2 de maçı izlerken ufak tefek kasma ve 1 kez de player durdu sanırım player sorunu gibi geldi bilgilendirmek istedim değişip başka yerden devam ettim
+ pluslar açılıcak hazır demiştiniz dün öteki basketlere de bakmak istedim ama henüz eklenmemiş bu da ikinci bilgi paylaşımı![]()
yap hocam güzel değişiklik yap dizi filmi ayarlar dışında çöz hattaM
Ssport henüz eklenmeyecek biraz değişiklik yapmayı düşünüyoruz. İzlediğim o kanal da ssport un kendisinden geliyor orjinal yayın yani onların sunucusu ile ilgili bir sorun yaşanmıştır.
usta ellerine sağlık herşey güzel ama Sineme ve Dizilerde pleyer hazır değil mesajı veriyor açılmıyorlar bilgilerinizeHerkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese
Neden TVX Pro?
İndirme Linki:
Konuyu okuyun hocamusta ellerine sağlık herşey güzel ama Sineme ve Dizilerde pleyer hazır değil mesajı veriyor açılmıyorlar bilgilerinize
Dizi ve filmlerde zaten var altyazı dublaj seçeneği. 4k içerik konusu da belki ileride olabilirÜstad emek veren tüm ekibinize teşekkürler, 4K HDR DOLBY VİSİON--DOLBYATMOS DTS:X gibi görüntü ve ses formatlı yayın-film-dizi olabilirse ki TR altyazı indirme seçenekli bir medya player ile çok güzel olur. İleride ücretli duruma geçse bile tercih edilebilecek bir uygulama olur. Yazımda ki asıl amaç, stremio vb. torrentlerden kurtulup sağlam server ile takılmadan izlemek
Haftasonu ssport plus içerikleri eklenecek.dün s sport 2 de maçı izlerken ufak tefek kasma ve 1 kez de player durdu sanırım player sorunu gibi geldi bilgilendirmek istedim değişip başka yerden devam ettim
+ pluslar açılıcak hazır demiştiniz dün öteki basketlere de bakmak istedim ama henüz eklenmemiş bu da ikinci bilgi paylaşımı![]()
valla hocam geriye tek film dizi kalıyor xbyte da söyledi sizle alakalı değil google ıle alakalı ama ötekılerde oldugu gibi keşke bir çözümü olsa bnm cihaz olası bir sıfırlama durumunda tekrar kurması biraz işkence o yüzden onu yapamıyorum onun dışında teşekkürler güzel uygulama kalıcı ve düzgün gitmesi iyi olurHaftasonu ssport plus içerikleri eklenecek.
Süper olmuş emeğinize sağlıkHerkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese
Neden TVX Pro?
İndirme Linki: