TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

DİPNOT: Dizi ve Film içeriklerinin stabil çalışması için Uygulamayı kullanacağınız cihazdan, AYARLAR > UYGULAMALAR > SİSTEM UYGULAMALARI > ANDROİD WEBVİEW uygulamasına girip GÜNCELLEMELERİ KALDIR demeniz gerekiyor. Google ile ilgili bir durum maalesef.
Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.

📲 İndirme Linki:
elinize sağlık.

Güzel uygulama.Top 5 APK listesine direk girer.

Reklamsız halinden dolayı da ilk 3'te.

Yapanların, işletenlerin eline koluna sağlık.

mi stick'e problemsiz kurdum sade güzel duruyor gayet stabil hızlı video oynatıcı teşekkürler elinize sağlık sanırım reklamda yok 1 2 dk kurcaladım reklam çıkmadı :)

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!

DİPNOT: Dizi ve Film içeriklerinin stabil çalışması için Uygulamayı kullanacağınız cihazdan, AYARLAR > UYGULAMALAR > SİSTEM UYGULAMALARI > ANDROİD WEBVİEW uygulamasına girip GÜNCELLEMELERİ KALDIR demeniz gerekiyor. Google ile ilgili bir durum maalesef.
Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.

📲 İndirme Linki:
Bildigime göre Anka TV -de sizin adınız vardı

Hayırlı olsun, güzelmiş.

Elinize sağlık stabil gibi 7/24 tüm sezon yayını gelebilir

dün s sport 2 de maçı izlerken ufak tefek kasma ve 1 kez de player durdu sanırım player sorunu gibi geldi bilgilendirmek istedim değişip başka yerden devam ettim

+ pluslar açılıcak hazır demiştiniz dün öteki basketlere de bakmak istedim ama henüz eklenmemiş bu da ikinci bilgi paylaşımı :)

Son düzenleme:
hocam indirdim boxa reklamsız sade ve akıcı babam özellikle haber kanallarını hepsini izler genelde oda sana teşekkür etti 1. Uygulamaya tasıdım suan umarım uzun yıllar hiç bozmadan izleris bise türksat kanalları yetiyor sadece ❤️

Elinize sağlık stabil gibi 7/24 tüm sezon yayını gelebilir
M
dün s sport 2 de maçı izlerken ufak tefek kasma ve 1 kez de player durdu sanırım player sorunu gibi geldi bilgilendirmek istedim değişip başka yerden devam ettim

+ pluslar açılıcak hazır demiştiniz dün öteki basketlere de bakmak istedim ama henüz eklenmemiş bu da ikinci bilgi paylaşımı :)
Ssport henüz eklenmeyecek biraz değişiklik yapmayı düşünüyoruz. İzlediğim o kanal da ssport un kendisinden geliyor orjinal yayın yani onların sunucusu ile ilgili bir sorun yaşanmıştır.

M

Ssport henüz eklenmeyecek biraz değişiklik yapmayı düşünüyoruz. İzlediğim o kanal da ssport un kendisinden geliyor orjinal yayın yani onların sunucusu ile ilgili bir sorun yaşanmıştır.
yap hocam güzel değişiklik yap dizi filmi ayarlar dışında çöz hatta :) onu farkettim 24 h muhabbetinden güzel ama genel olarak şuan ilk giriş olarak uygulama

Üstad emek veren tüm ekibinize teşekkürler, 4K HDR DOLBY VİSİON--DOLBYATMOS DTS:X gibi görüntü ve ses formatlı yayın-film-dizi olabilirse ki TR altyazı indirme seçenekli bir medya player ile çok güzel olur. İleride ücretli duruma geçse bile tercih edilebilecek bir uygulama olur. Yazımda ki asıl amaç, stremio vb. torrentlerden kurtulup sağlam server ile takılmadan izlemek

Neden TVX Pro?

📲 İndirme Linki:
usta ellerine sağlık herşey güzel ama Sineme ve Dizilerde pleyer hazır değil mesajı veriyor açılmıyorlar bilgilerinize

Üstad emek veren tüm ekibinize teşekkürler, 4K HDR DOLBY VİSİON--DOLBYATMOS DTS:X gibi görüntü ve ses formatlı yayın-film-dizi olabilirse ki TR altyazı indirme seçenekli bir medya player ile çok güzel olur. İleride ücretli duruma geçse bile tercih edilebilecek bir uygulama olur. Yazımda ki asıl amaç, stremio vb. torrentlerden kurtulup sağlam server ile takılmadan izlemek
Dizi ve filmlerde zaten var altyazı dublaj seçeneği. 4k içerik konusu da belki ileride olabilir

Haftasonu ssport plus içerikleri eklenecek.

Haftasonu ssport plus içerikleri eklenecek.
valla hocam geriye tek film dizi kalıyor xbyte da söyledi sizle alakalı değil google ıle alakalı ama ötekılerde oldugu gibi keşke bir çözümü olsa bnm cihaz olası bir sıfırlama durumunda tekrar kurması biraz işkence o yüzden onu yapamıyorum onun dışında teşekkürler güzel uygulama kalıcı ve düzgün gitmesi iyi olur

Neden TVX Pro?

📲 İndirme Linki:
Süper olmuş emeğinize sağlık 🙏👏👏👏

Konuyu görüntüleyenler

Geri