Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Android tvniz içerisinde sinetech drive adresine gidip hangi uygulamayı indirmek istiyosunuz bulup indireceksiniz inen uygulamayı aç deyip kuracaksınızbenim cok az bilgim var indirme kurma konusunda yardım istiyorum androit tv ye kurmak istiyorum
Tvye play storedan zarchiver adlı uygulamayı indirin tabi tv destekliyosa onun sayesinde zip içerisinden çıkaracaksınızdrivedeki dosyaya indir diyip geciyorum dimi
zipli dosya ile karşılaştım ,indirirsem nasıl acıcam tv de
sizden bir ricam olacak bu işi bilmeyen birine anlatır gibi bu 3 programı anlatırmısınız. kurulumunu falan tvde nasıl kurarım gibi pc de nasıl gibiTvye play storedan zarchiver adlı uygulamayı indirin tabi tv destekliyosa onun sayesinde zip içerisinden çıkaracaksınız
Eklenti değil ayrı bir program bu birincisi ikincisi bahsettiğim uygulama var öyle bişey yok deyip insanları yanlış bilgilendirmeyin attığım mesajı okuyun eğer tvde ki play storeda varsa diye belirtmişim çünkü bu uygulama android uygulaması telefon tabletlerde sorunsuz ama TV desteği olup olmadığını bilmediğim için öyle bir şey söyledimkullandigin tv yada box cihaz sa store den fx programi indir bu programda zip dosyasini acarsin iceirgini yüklersin baskalarinin söyledigi rar dosyasi acmak icin eklenti falan aramana gerek yok zaten öyle birsey yok
Dosya indiyse cihazın dosya yöneticisi uygulamasına girip downloads veya indirilenler klasörüne gitmeniz gerekiyor veya hangi tarayıcı kullanıyosanız tarayıcıyı açıp indirilenler sekmesine ulaşmanız gerekiyor chrome için Chrome açınca sağ üstte 3 noktaya basıp indirilenler seçeneğini seçerseniz indirilen dosyayı görürsünüz aynı zamanda sinetech youtube kanalında çok fazla öğretim videosu mevcut hocam burdan yardım amaçlı attığım mesajlara çok kişi zıplıyor can sıkıyor kanalda ki videoları izleyerek yapmaya çalışın veya konuyu gören birileri yardım edecektir iyi akşamlar.istediğiniz uygulamaları belirtin APK dosyasını buraya bırakalım demişsiniz
ben bu 3 uygulamayı televizyonda olmasını istiyorum asıl yaparım
dediginiz drive a giriş yaptım
sonra one playerı buldum tıkladım indir dedim sonrasını yapamadım
indir dedgimde dosya adına tıklayabildim oradn icerisine girmeden indir dedim nere atmıştır bu dosyayı