Rec Tv ,OnePlayer Ve Watch Tv box kurulumu

hage

Üye
Konular
9
benim bu konuda yardıma ihtiyacım var

Son düzenleme:
Merhaba sorun nedir yardımcı olmaya çalışalım hemen.

benim cok az bilgim var indirme kurma konusunda yardım istiyorum androit tv ye kurmak istiyorum

benim cok az bilgim var indirme kurma konusunda yardım istiyorum androit tv ye kurmak istiyorum
Android tvniz içerisinde sinetech drive adresine gidip hangi uygulamayı indirmek istiyosunuz bulup indireceksiniz inen uygulamayı aç deyip kuracaksınız

Android tvnizden tarayıcıyı açın vermiş olduğum linki yazıp gidin açılan sayfada istediğiniz uygulamalar mevcut indirip kurun zip olarak inerse zipten çıkarmak gerekiyor şayet yapamazsanız istediğiniz uygulamaları belirtin APK dosyasını buraya bırakalım

Evet @patr0n arkadaşımızın dediği gibi deneyin, görsel olarakda bu adresteki videoları inceleyin android tv ye daha çok hakim olacaksınız.

tamam tşk ederim .. şimdi müsait oldum yapıyorum

drivedeki dosyaya indir diyip geciyorum dimi
zipli dosya ile karşılaştım ,indirirsem nasıl acıcam tv de

drivedeki dosyaya indir diyip geciyorum dimi
zipli dosya ile karşılaştım ,indirirsem nasıl acıcam tv de
Tvye play storedan zarchiver adlı uygulamayı indirin tabi tv destekliyosa onun sayesinde zip içerisinden çıkaracaksınız

tv de play storeden baktım archiver uygulaması yok

Tvye play storedan zarchiver adlı uygulamayı indirin tabi tv destekliyosa onun sayesinde zip içerisinden çıkaracaksınız
sizden bir ricam olacak bu işi bilmeyen birine anlatır gibi bu 3 programı anlatırmısınız. kurulumunu falan tvde nasıl kurarım gibi pc de nasıl gibi

kullandigin tv yada box cihaz sa store den fx programi indir bu programda zip dosyasini acarsin iceirgini yüklersin baskalarinin söyledigi rar dosyasi acmak icin eklenti falan aramana gerek yok zaten öyle birsey yok

kullandigin tv yada box cihaz sa store den fx programi indir bu programda zip dosyasini acarsin iceirgini yüklersin baskalarinin söyledigi rar dosyasi acmak icin eklenti falan aramana gerek yok zaten öyle birsey yok
Eklenti değil ayrı bir program bu birincisi ikincisi bahsettiğim uygulama var öyle bişey yok deyip insanları yanlış bilgilendirmeyin attığım mesajı okuyun eğer tvde ki play storeda varsa diye belirtmişim çünkü bu uygulama android uygulaması telefon tabletlerde sorunsuz ama TV desteği olup olmadığını bilmediğim için öyle bir şey söyledim

istediğiniz uygulamaları belirtin APK dosyasını buraya bırakalım demişsiniz

ben bu 3 uygulamayı televizyonda olmasını istiyorum asıl yaparım
dediginiz drive a giriş yaptım
sonra one playerı buldum tıkladım indir dedim sonrasını yapamadım :(
indir dedgimde dosya adına tıklayabildim oradn icerisine girmeden indir dedim nere atmıştır bu dosyayı

istediğiniz uygulamaları belirtin APK dosyasını buraya bırakalım demişsiniz

ben bu 3 uygulamayı televizyonda olmasını istiyorum asıl yaparım
dediginiz drive a giriş yaptım
sonra one playerı buldum tıkladım indir dedim sonrasını yapamadım :(
indir dedgimde dosya adına tıklayabildim oradn icerisine girmeden indir dedim nere atmıştır bu dosyayı
Dosya indiyse cihazın dosya yöneticisi uygulamasına girip downloads veya indirilenler klasörüne gitmeniz gerekiyor veya hangi tarayıcı kullanıyosanız tarayıcıyı açıp indirilenler sekmesine ulaşmanız gerekiyor chrome için Chrome açınca sağ üstte 3 noktaya basıp indirilenler seçeneğini seçerseniz indirilen dosyayı görürsünüz aynı zamanda sinetech youtube kanalında çok fazla öğretim videosu mevcut hocam burdan yardım amaçlı attığım mesajlara çok kişi zıplıyor can sıkıyor kanalda ki videoları izleyerek yapmaya çalışın veya konuyu gören birileri yardım edecektir iyi akşamlar.

merhabalar yeni almış olduğum mi tv box 2.nesil cihaza chrome kurmayı denedim ancak bir türlü yapamadım sinetech youtube dada izledim ancak drive uzantısı güncel olmadığı için yapamadım yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

Bence en kolayı telefona ve TV'ye send to file programını indirin ve kurun sonra kurmak istediğiniz dosyayı telefona indirin zipten çıkarın APK Yi TV'ye gönderin TV'den cx files yardımıyla kurun kullanın ben öyle yapıyorum. Yada direk bilgisayara indirin zipli dosyayı çıkarıp apkyi flaşa atın flaştan CX files ile kurun

Öncelikle elinize sağlık Driver kısmında çok fazla program var. Acaba mi box için inat ve rec gibi önerebileceğiniz uygulamalar hangisi

Ne yapmak istediğine bağlı mesela film ve dizi izlemek istiyorsan RecTv ve ya Cloudstream en güzeli ama spor müsabakası izlemek istiyorsan tavsiyem Gölge TV geniş içerik istiyorsan Cine10 V3 iyi

Geri