Foruma Edge ile açıp girmeye “doğrulama” sorunu?

BtnGnz

Üye
Konular
27
Esenlikler,
Forumu EDGE ile açmaya çalıştığımda “foruma devam etmek için doğrulama gerekli” diye bir mesaj geliyor ve telefon numarası ve telefon üzerinden ödeme vb gibi şeyler istiyor, EDGE silip tekrar yükledim, değişen bir şey olmadı. Bu nedir? Virüs falan mı?
iPad Pro kullanıyorum.
Sonra EDGE’den çıkıp BRAVE ve Safari ile denedim, normal olarak açıldı ve üye girişi yapabildim, bu EDGE ile ilgili bir sorun mu, ben çözemedim?
Yanıt bekliyorum sizden lütfen.
Teşekkürler.

Esenlikler,
Forumu EDGE ile açmaya çalıştığımda “foruma devam etmek için doğrulama gerekli” diye bir mesaj geliyor ve telefon numarası ve telefon üzerinden ödeme vb gibi şeyler istiyor, EDGE silip tekrar yükledim, değişen bir şey olmadı. Bu nedir? Virüs falan mı?
iPad Pro kullanıyorum.
Sonra EDGE’den çıkıp BRAVE ve Safari ile denedim, normal olarak açıldı ve üye girişi yapabildim, bu EDGE ile ilgili bir sorun mu, ben çözemedim?
Teşekkürler.
Açılan reklam sekmesinde ki virüs ile tanışmış olabilirsiniz. Eğer yeni sekme açılıyorsa kapatın sitenin açık olduğu sekme ile devam etmeyi deneyin. Ben ilk gördüğümde cloudflare koruması sandım ama sizin ki bariz bir şekilde virüs gibi gözüküyor.

Esenlikler,
iPad Pro kullanıyorum.
Teşekkürler.
Forumumuzda herhangi bir telefon doğrulama ya da ödeme sistemi yok. Ekran görüntüleri ile paylaşabilirseniz daha doğru yorum yapabiliriz.

1738502140166

1738502286642

Adres çubuğuna bakarsanız bizim sitemiz değil. Büyük ihtimalle tarayıcınızda kullandığınız bir eklentide veya bilgisayarınızda virüs olduğu için sizi reklam sayfasına (siteye) yönlendiriyor.

Bende Edge tarayıcısı kullanıyorum, sorun yok.
Evet, telefon numarası isteyen ikinci sayfadaki farklı adresi ben de fark ettim ama forum adresi ile açılan ilk sayfada gördüğünüz üzere adres doğru? Zaten o yüzden sormuştum. Edge sildim.
Bu arada iPad için etkili bir antivirüs programı varsa nedir, lütfen?
Teşekkürler

Son düzenleme:
Burada gördüğünüz DOĞRULAMA GEREKLİ olan alan REKLAM'dır. Sağ üstünde "i" işareti Google reklamları olduğunu kanıtlamaktadır.

Bu alanda İLGİ ALANINIZA göre reklamlar çıkar. aşağıdaki mesajda gördüğünüz üzere;
Reklam

Yani bu reklama tıklayarak, doğrulama yapmanız gerekmez. Çünkü bu bir reklamdır.

ben chrome kullaniyorum siteye girip cikiyorum dolasiyorum herhangi bir reklam uzantisina ve ya burda bildirilenler gibi bir durumla karsilasmadim ben tek pc den giris yaptigim icin pc tam korumali ve site cerezlerini engelleyici mevcut bundan dolayi görmüyorumdur. ama sitede herhangi bir sikinti ve ya tuaflik yok.

ben chrome kullaniyorum siteye girip cikiyorum dolasiyorum herhangi bir reklam uzantisina ve ya burda bildirilenler gibi bir durumla karsilasmadim ben tek pc den giris yaptigim icin pc tam korumali ve site cerezlerini engelleyici mevcut bundan dolayi görmüyorumdur. ama sitede herhangi bir sikinti ve ya tuaflik yok.
Sitedeki reklamda "Doğrulama gerekli" diye bir yazı görüntülemiş. Onu da reklam olduğunu fark edememesinden dolayı yanlış bir anlaşılma olmuş.

Sitedeki reklamda "Doğrulama gerekli" diye bir yazı görüntülemiş. Onu da reklam olduğunu fark edememesinden dolayı yanlış bir anlaşılma olmuş.
Evet, aynen böyle olmuş, reklamdan çıkmayı becerdim, normale döndü!
Dikkatsizlik! Ve de gereksiz panik! Hele de ikinci sayfadaki “form” kelimesini “forumda” olarak ‘görünce’.
Boşu boşuna sizleri de meşgul ettim, özür!
İlgilenenlere teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Geri