Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Elinize,Emeğinize Sağlık.Kolaylıklar diliyorum.Gayretleriniz için Teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 3850
Bir çok şeçenek ile - KONUŞANLAR 7/24 Eklendi
TeşekkürlerElinize,Emeğinize Sağlık.Kolaylıklar diliyorum.Gayretleriniz için Teşekkürler.
Süper oldu süper ellerinize emeklerinize sağlık-SİYAH EKRAN SORUNU ÇÖZÜLDÜ-02.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,4 ÇIKKI
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip içinden değilde zip dosyasından çıkarıp kurulum yapmayı o şekilde deneyin. Eğer ziplemeyi verilen uyarı neticesinde yanlış yapmadıysa (gördüğüm kadarıyla indirip kullananlar var) bi sorun olmadan dediğim şekilde kurulum yapacaktır.Güncellemek isterken şöyle bir şey oluyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.OK
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ne yapmalıyım..
Zip’ten downloader’çıkarmak isterkende söyle bişi çıkıyorZip içinden değilde zip dosyasından çıkarıp kurulum yapmayı o şekilde deneyin. Eğer ziplemeyi verilen uyarı neticesinde yanlış yapmadıysa (gördüğüm kadarıyla indirip kullananlar var) bi sorun olmadan dediğim şekilde kurulum yapacaktır.
Harikasın kardeşim eline emeğine sağlık--- ADMİN ÇILDIRDI ---TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV - DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
Hepsi Eklendi Yaklaşık bütün Diziler - Flimler ve dahası geliyor Bizden ayrılmayın.
İzlemeniz için : V5-6-4
Yeni Güncel Sürümü indirmeniz gerekiyor.
Driver Download Edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 3864
Ekli dosyayı görüntüle 3865
Zip dosyasını tekrar güncellemesini isteyinZip’ten downloader’çıkarmak isterkende söyle bişi çıkıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
--- ADMİN ÇILDIRDI ---TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV - DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
Hepsi Eklendi Yaklaşık bütün Diziler - Flimler ve dahası geliyor Bizden ayrılmayın.
24 içinuygulanabilen yayınlarda 24 saat özelliği, uygulamayı öne çıkarır,
Bu özelliği olan uygulamaları tercih ediyorum ben,
şimdilik sizin uygulamayı kullanmıyorum,
Bu özellik gelirse diğerlerin arasına girebilir,
çalışmalarınız başarılı, teşekkürler.
Öncelikle bu güzel apk için teşekkür ederim.son versiyonda arama kısmına girildiğinde programdan atıyor.ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama kanal geçişleri için ileri geri tuşları kullanılabilirmi acaba veya yukarıda arkadaşın dediği gibi olabilirmi.bilgin tv gibide olabilir.tabii imkan dahilinde yanlış anlasılmasın bulduk bunamıyalımuygulama süper kardeşim sürekli takipteyiz. @cine10tv Geliştirme olarak iki önerim var.Dikkate alırsan daha ileri gideceğini düşünüyorum.
1- güncellemenim uygulama içinde tek tıkla kendi kendine yapması. sürekli indir kur zorluyor.
2- kanal gir çık zorluğu...kanal içine girince farklı kanallara geçiş için kolaylık yapılması (inat gibi alt barda geçiş logoları veya farklı bir yapabileceğin sistem)
merhaba uygulama cokguzel emeginize sağlık bir şey sorucam bundan sonraki güncellemeler icin uygulama üzerinden otomatik güncelleme yapabilme gelmesi mümkünmüdür acaba--- ADMİN ÇILDIRDI ---TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV - DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
Teşekkürler dostum sağolteşekkürler,emeğinize sağlık
Sağolun daha iyi olucak içerikler düzenlenicekSüper oldu süper ellerinize emeklerinize sağlık![]()
![]()