Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Konusanlar
Bir çok şeçenek ile - KONUŞANLAR 7/24 Eklendi

Photo 2025 02 01 17 13 09

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Bundan sonra Sinetech adında TV Salonumuz Olucak.

uygulama süper kardeşim sürekli takipteyiz. @cine10tv Geliştirme olarak iki önerim var.Dikkate alırsan daha ileri gideceğini düşünüyorum.

1- güncellemenim uygulama içinde tek tıkla kendi kendine yapması. sürekli indir kur zorluyor.
2- kanal gir çık zorluğu...kanal içine girince farklı kanallara geçiş için kolaylık yapılması (inat gibi alt barda geçiş logoları veya farklı bir yapabileceğin sistem)

--- ADMİN ÇILDIRDI ---

TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV - DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI​

Hepsi Eklendi Yaklaşık bütün Diziler - Flimler ve dahası geliyor Bizden ayrılmayın.

İzlemeniz için : V5-6-4
Yeni Güncel Sürümü indirmeniz gerekiyor.
Driver Download Edebilirsiniz.

WhatsApp Grsel 2025 02 02 saat 073555 fc58516e
WhatsApp Grsel 2025 02 02 saat 073555 b6958d4d

Son düzenleme:
-SİYAH EKRAN SORUNU ÇÖZÜLDÜ-
02.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,4 ÇIKKI
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
Süper oldu süper ellerinize emeklerinize sağlık 👏 👍

Güncellemek isterken şöyle bir şey oluyor.

OK

ne yapmalıyım..
Zip içinden değilde zip dosyasından çıkarıp kurulum yapmayı o şekilde deneyin. Eğer ziplemeyi verilen uyarı neticesinde yanlış yapmadıysa (gördüğüm kadarıyla indirip kullananlar var) bi sorun olmadan dediğim şekilde kurulum yapacaktır.

Zip içinden değilde zip dosyasından çıkarıp kurulum yapmayı o şekilde deneyin. Eğer ziplemeyi verilen uyarı neticesinde yanlış yapmadıysa (gördüğüm kadarıyla indirip kullananlar var) bi sorun olmadan dediğim şekilde kurulum yapacaktır.
Zip’ten downloader’çıkarmak isterkende söyle bişi çıkıyor

--- ADMİN ÇILDIRDI ---

TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV - DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI​

Hepsi Eklendi Yaklaşık bütün Diziler - Flimler ve dahası geliyor Bizden ayrılmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 3864
Ekli dosyayı görüntüle 3865
Harikasın kardeşim eline emeğine sağlık

--- ADMİN ÇILDIRDI ---

uygulanabilen yayınlarda 24 saat özelliği, uygulamayı öne çıkarır,
Bu özelliği olan uygulamaları tercih ediyorum ben,
şimdilik sizin uygulamayı kullanmıyorum,
Bu özellik gelirse diğerlerin arasına girebilir,
çalışmalarınız başarılı, teşekkürler.

uygulanabilen yayınlarda 24 saat özelliği, uygulamayı öne çıkarır,
Bu özelliği olan uygulamaları tercih ediyorum ben,
şimdilik sizin uygulamayı kullanmıyorum,
Bu özellik gelirse diğerlerin arasına girebilir,
çalışmalarınız başarılı, teşekkürler.
24 için hatta spor ile işin yoksa düz olanı yıllık alırsan 50 60 tl aylık fiyata 1 hafta geri sarmalı tivibu go ben telekom prime 1 sene hediye etti diye kullanıyorum hani paralı olsa da bitince alabilirim ayda 60 tl neye vermıyoruz :)

uygulama süper kardeşim sürekli takipteyiz. @cine10tv Geliştirme olarak iki önerim var.Dikkate alırsan daha ileri gideceğini düşünüyorum.

1- güncellemenim uygulama içinde tek tıkla kendi kendine yapması. sürekli indir kur zorluyor.
2- kanal gir çık zorluğu...kanal içine girince farklı kanallara geçiş için kolaylık yapılması (inat gibi alt barda geçiş logoları veya farklı bir yapabileceğin sistem)
Öncelikle bu güzel apk için teşekkür ederim.son versiyonda arama kısmına girildiğinde programdan atıyor.ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama kanal geçişleri için ileri geri tuşları kullanılabilirmi acaba veya yukarıda arkadaşın dediği gibi olabilirmi.bilgin tv gibide olabilir.tabii imkan dahilinde yanlış anlasılmasın bulduk bunamıyalım😊 sadece fikir beyan ediyorum.tekrar elinize emeğinize sağlık.kanal açılışları çok seri.tekrar teşekkürler.

--- ADMİN ÇILDIRDI ---

merhaba uygulama cokguzel emeginize sağlık bir şey sorucam bundan sonraki güncellemeler icin uygulama üzerinden otomatik güncelleme yapabilme gelmesi mümkünmüdür acaba

Çok güzel uygulama elinize sağlık. Tasarımı güzel.

Yeşil ekran olayı bazı kanallarda var., Ancak bu TV ile alakalı bir durum sanırım. codekler vs...

Konuyu görüntüleyenler

Geri