Patlayan lambaları atmaya son

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
Kullandığım lamba alalı 1 ay oldu patladı videodaki çözüm yolunu uyguladım ve tekrar çalışıyor yararlanabileceğiniz bir çözüm

IMG 20250131 161033
Ben böyle bantladim çalışıyor

Çok güzel paylaşım , teşekkürler @burakhd

Kullandığım lamba alalı 1 ay oldu patladı videodaki çözüm yolunu uyguladım ve tekrar çalışıyor yararlanabileceğiniz bir çözüm

Ekli dosyayı görüntüle 3783
Ben böyle bantladim çalışıyor
uğraşmaya zamanın var üşenmiyorsan tamiri var başka bir ampulden sök ona tak kullan yada acil durumlar için bu cözümü yap havya varsa bunları yapmak daha kolay resimde ki ampul iyiye benziyor tamire değer bazıları uğraşmaya değmez

uğraşmaya zamanın var üşenmiyorsan tamiri var başka bir ampulden sök ona tak kullan yada acil durumlar için bu cözümü yap havya varsa bunları yapmak daha kolay resimde ki ampul iyiye benziyor tamire değer bazıları uğraşmaya değmez
Sadece iki ledinde siyah nokta vardı onları kırıp folyo yapıştırınca oldu zaten çok sıkıntılı bı lamba olsaydı ben beceremezdimde 😂

Led çıkarmadan üzerinde Lehim eritince de çalışıyor. Ledin iki kenarında artı ve eksi uçlar var. O uçlar birbiriyle temas etsin yeter. Lehim dökünce iletim sağlanıyor lamba tekrar çalışıyor. Bu yoluda deneyebilirsiniz

Geri