QMPlay2 Masaüstü Açık Kaynak IPTV Player

kaanbaskan

Üye
Konular
32
Masaüstü için iptv player arayanlar buraya. Uygulama açık kaynak olup kesintisiz seyir keyfi sunuyor. İzlemek istediğiniz medya içeriğini sürükle bırak yöntemiyle tüketebilirsiniz.

Github linki

Github'tan indiremeyenler için

St

Masaüstü için iptv player arayanlar buraya. Uygulama açık kaynak olup kesintisiz seyir keyfi sunuyor. İzlemek istediğiniz medya içeriğini sürükle bırak yöntemiyle tüketebilirsiniz.

Github linki

Ekli dosyayı görüntüle 322
kaan hocam emeğinize sağlık hepinizin hocam bu programı android tv için de hazırlarsanız çok mükemel olur tekrar çok teşekürler

Github linki

Kaanbaskan bu tarz uygulamalarda güvenlik zaafiyeti ihtimali var mı? Virüs vb kastetmiyorum onlara bakmışsınızdır zaten. Detaylı inceleyenler var mıdır.

Kaanbaskan bu tarz uygulamalarda güvenlik zaafiyeti ihtimali var mı? Virüs vb kastetmiyorum onlara bakmışsınızdır zaten. Detaylı inceleyenler var mıdır.
Uygulamayı yapan kişi yabancı bi yazılımcı ve uygulama github üzerinde paylaşılmış virüs olma ihtimali yüzde 0 üstelik program açık kaynak kodlu yani kaynak kodlarını görebilirsiniz velhasıl kelam temizdir. Güvenlik açığı konusuna gelirsek hiç bir sistem güvenli değildir lakin birilerinin oturupta bu program üzerinden kullanıcıları hacklemek gibi bir düşüncesi de olmaz bunu sadece programın yapımcısı yapabilir o zaman da program github üzerinde bulunmaz.

Yaklaşık olarak 5 yıldır kullanıyorum, herhangi bir güvenlik sorunuyla karşılaşmadım. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

kaan hocam emeğinize sağlık hepinizin hocam bu programı android tv için de hazırlarsanız çok mükemel olur tekrar çok teşekürler
Programı yazan ben değilim ama sizin için Android TV tarafında buna benzer bir çalışma yapılıp yapılmadığını kontrol edeceğim.

Github linki

Progdvb kullanıyorum normalde. Kurdum denedim.
Xtream kod ekleme göremedim
URL lerin bazılarını çalıştırmadı
Otomatik gruplama yapmıyor düz liste halinde gösteriyor kanalları. Kullanımı bana zor geldi. Teşekkür ederim.

Selamlar, emeğinize sağlık..
Muhtemelen sorulmuştur ama, bu progdam çok güzel. fakat m3u listesi güncel olamayabiliyor.
jJrneğin kekik Akademi'nin m23u listesi iyi çalışıyor ancak malum kanallar çalışmıyor. diğer android IPTV oynatıcılarda olduğu gibi, bu programda da listeyi güncelleyebiliyormuyuz.
Teşekkür ederim..

Selamlar, emeğinize sağlık..
Muhtemelen sorulmuştur ama, bu progdam çok güzel. fakat m3u listesi güncel olamayabiliyor.
jJrneğin kekik Akademi'nin m23u listesi iyi çalışıyor ancak malum kanallar çalışmıyor. diğer android IPTV oynatıcılarda olduğu gibi, bu programda da listeyi güncelleyebiliyormuyuz.
Teşekkür ederim..
Listeyi manuel olarak güncellemeniz gerekiyor.

Github linki

teşekkürler elinize sağlık

Github linki

Player arayüzü kullanışlı görünüyor indiriyoum deneyeceğim. Alternatif olarak ben IpTV SmartersPro kullanıyorum. Paylaşım için teşekkürler. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. kullanmamıştım bu iyi oldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    169.2 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    229.3 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    173.9 KB · Görüntüleme: 17
Uygulamayı yapan kişi yabancı bi yazılımcı ve uygulama github üzerinde paylaşılmış virüs olma ihtimali yüzde 0 üstelik program açık kaynak kodlu yani kaynak kodlarını görebilirsiniz velhasıl kelam temizdir. Güvenlik açığı konusuna gelirsek hiç bir sistem güvenli değildir lakin birilerinin oturupta bu program üzerinden kullanıcıları hacklemek gibi bir düşüncesi de olmaz bunu sadece programın yapımcısı yapabilir o zaman da program github üzerinde bulunmaz.
Github güvenlidir. Paylaşılan dosyaların %99,9 u @patr0n gibi dostların açık kaynak kodlu geliştirilmeye devam eden uygulamalarıdır. Bende CloudPrinter ve CloudBackup üzerindeki çalışmaları paylaşıp öngörülmüş düzenlemeler le kullanıma sunuyorum. Güvenle tüketilebilir.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ancak bu konularda fazla bir bilgim yok. manuel olarak güncellemeyi nasıl yapabilirim. (Belki size göre çok komik bir soru olabilir ama, kusura bakmayın artık)
yeni m3u listesini bilgisayarınıza indirin eski listeyi program içinden silip yeni listeyi sürükleyip bırakın

Konuyu görüntüleyenler

Geri