Yardım Vavoo linkleri güncellendiğinde linki otomatik olarak nasıl güncel linkle değiştiririm

tarayıcı olan vavo to kulanıyorsunuz yoksa tarayıcı uzerinden web sitesi wawo to mu kulanıyorsunuz hangısı

Peki uygulama yapanlar bu sistemi nasıl yapıyorlar acaba

Peki uygulama yapanlar bu sistemi nasıl yapıyorlar acaba

Bu yukarıdaki sistemi deneyin. Proxy ile linkleri ve id'leri kendi alanınıza otomatik indirip vavoo yerine kendi domain adresinizdeymişlercesine gösterip izletebilirsiniz.

Yalnız worker oluşturmak için Cloudflare üzerinden ücretsiz üye olup kendi worker'ınızı oluşturmanız gerekebilir. GitHub üzerinde PHP dosyası çalışmayacağı için ya html'e döndürür ve JavaScript ile kullanırsınız ya da normal bir hosting ile PHP kodlarını yine PHP olarak kullanırsınız.

Gerçekten hiç tecrübeniz yoksa kafanız karışabilir. Yine de bu en bariz örneklerden birisi.

Yukarıdaki repository içinde olan bitenin özeti: vavoo adresinden kanalları ve linklerini kendi depona çek, workflow içindeki Python dosyası ile otomasyonu hazırla, Script içindeki main.go ile parsel işlemlerini hallet, redirect.php ile yönlendirmeleri yap gibi gibi ve sonunda bu dosya ve kaynaklar açıkken ve sorunsuz çalışıyorsa siz hiçbir şey yapmadan depo içerisine otomatik olarak İndex dosyası ve ülke ülke vavoo yayınlarını içeren .m3u dosyaları oluşur. Geriye sadece ülke bazlı ise o ülkeye ait raw dosyasını uygulamamızda kullanmak kalır.

Nasıl? Yeterince kafa karıştırıcı değil mi? Fakat çözüm mü? Evet çözüm ;))

Kodlama bilginiz hiç yoksa gerçekten zorlanırsınız yine de size engel olmasın. parstv'nin dediği gibi adım adım gidin. Vavoo ile ilgili istediğiniz imkânsız değil ama kolayca herkesin yapabildiği birşey de değil o yüzden kimse size direkt olarak şöyle yap olsun bitsin diyemedi.

Bu yukarıdaki sistemi deneyin. Proxy ile linkleri ve id'leri kendi alanınıza otomatik indirip vavoo yerine kendi domain adresinizdeymişlercesine gösterip izletebilirsiniz.

Yalnız worker oluşturmak için Cloudflare üzerinden ücretsiz üye olup kendi worker'ınızı oluşturmanız gerekebilir. GitHub üzerinde PHP dosyası çalışmayacağı için ya html'e döndürür ve JavaScript ile kullanırsınız ya da normal bir hosting ile PHP kodlarını yine PHP olarak kullanırsınız.

Gerçekten hiç tecrübeniz yoksa kafanız karışabilir. Yine de bu en bariz örneklerden birisi.

Yukarıdaki repository içinde olan bitenin özeti: vavoo adresinden kanalları ve linklerini kendi depona çek, workflow içindeki Python dosyası ile otomasyonu hazırla, Script içindeki main.go ile parsel işlemlerini hallet, redirect.php ile yönlendirmeleri yap gibi gibi ve sonunda bu dosya ve kaynaklar açıkken ve sorunsuz çalışıyorsa siz hiçbir şey yapmadan depo içerisine otomatik olarak İndex dosyası ve ülke ülke vavoo yayınlarını içeren .m3u dosyaları oluşur. Geriye sadece ülke bazlı ise o ülkeye ait raw dosyasını uygulamamızda kullanmak kalır.

Kodlama bilginiz hiç yoksa gerçekten zorlanırsınız yine de size engel olmasın. parstv'nin dediği gibi adım adım gidin. Vavoo ile ilgili istediğiniz imkânsız değil ama kolayca herkesin yapabildiği birşey de değil o yüzden kimse size direkt olarak şöyle yap olsun bitsin diyemedi.
hocam peki bu kodları ayarladıktan sonra appcreatorde kod yeri olmadığı için nereye enjekte etmemiz gerekiyor onu soruyorum

hocam peki bu kodları ayarladıktan sonra appcreatorde kod yeri olmadığı için nereye enjekte etmemiz gerekiyor onu soruyorum
Appcreator içerisine video player ekleyebiliyorsanız bu şekilde oluşacak olan herhangi bir .m3u dosyasını oynatma listesi olarak eklemeniz gerekir ya da daha önce yazdığım gibi bir web sitesi hazırlayıp oraya bu m3u uzantısını ekler ve web sitesini uygulamaya dönüştürürsünüz.

Yani öncelikle eğer sadece appcreator ile yapacaksanız Android Studio kullanmadan, onun üzerine bir video oynatıcı ekleyip m3u listesi eklemeyi başarmanız gerekiyor.

Hocam uygulamanın yaptığım kadarıyla son hali bu daha süresiz yayını ekleyemedim ama

Hocam uygulamanın yaptığım kadarıyla son hali bu daha süresiz yayını ekleyemedim ama
Gayet başarılı açılıyor kanallar.

Öneri olarak şöyle söyleyebilirim; eğer uygulama içine tek tek adresleri eklediyseniz böyle yapmayın. Güncellemek gerekmesin her seferinde adresleri uygulama üzerinden.

Bunun yerine her bir bağlantı için paste.fo sitesine üye olup tek kanallı m3u listeleri hazırlayın.

#EXTM3U
#EXTINF:-1 BeinSport 1
gttp://beinsport1.urladresi.m3u8

şeklinde.

Böylece linkleri yenileyeceğiniz zaman kendi paste.fo hesabınızdan sadece o kanala ait olan pasteyi düzenlersiniz.

appcreatordan güncellemek yeterli oluyor uygulamada otomatik güncellenior zaten silip yeni adresi yapıştırıyorum

Peki nasıl kolayınıza geliyorsa o halde.

baskan ozelden sana yazilmiyor bana bunu nasil calistirabilirim ozelden yazman mumkunmu bende sunucu var verdigin bilgiyi yazilimci ustama gonderecegim buyuk ihtimalle o yapar bende pars tv ye ekletirim vavoo yu

baskan ozelden sana yazilmiyor bana bunu nasil calistirabilirim ozelden yazman mumkunmu bende sunucu var verdigin bilgiyi yazilimci ustama gonderecegim buyuk ihtimalle o yapar bende pars tv ye ekletirim vavoo yu
Özel mesaj kapalı değil ama anlatayım.
Aslında pek bir değişiklik yapmıyorsunuz kodlarında sadece kendi domain adınıza göre düzenleme yapabilirsiniz.

Zaten gördüğünüz gibi public bir repository. Yazılımcı görür görmez çözer olayı.
Workflow içindeki generate.yml dosyası ve scripts içindeki main.go adresi düzenlenmeli sizin bilgilerinize göre.
Yalnız burada özellikle generate.yml GitHub botlarınca 2 saatte bir otomatik güncellemeye ayrıldığı için:
- cron: '0 */2 * * *' # Runs every 2 hours
eğer sunucu tarafından yapacaksınız işlemleri orada da böyle bir cron-job ayarlamanız lazım süreyi kendiniz belirleyerek.

Hatta şöyle de bir gerçek var. Hiç uğraşmadan bu adam zaten otomatik alıyor ben de ondan alırım yayınlar gitse de sonra kendiliğinden düzelir derseniz direkt onun dosyalarını kullanın m3u adresi olarak.
Sadece Türkiye yayınlarını alacaksanız repository ana dizindeki index_Turkey.m3u dosyasının raw halini kullanın. Yayınlar giderse sizde de gider burada da yani kendi sunucunuzu yormazsınız. Sonuçta aynı işlem aynı sonuçları alacaksınız.

Tekten m3u listesi aktarıp oynatabiliyorsanız söylediğim gibi raw halini çekin buradan ya da parselleyerek kanal adına göre link çekmek için cors ile javascript kodu hazırlayın webten uygulamaya dönüştürüyorsanız.

Geri