Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
al buyurVavoo kanallarını içeren bir uygulama yapıyorum ve vavoo kanallarının m3u linki yenilendiğinde otomatik olarak benim uygulamamdaki link de yenilensin istiyorum,ne yapabilirim
reis bu link uzeri oynatamazki linkler farklial buyurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
reis senin bi çözümün var mı nasıl yapabilirimreis bu link uzeri oynatamazki linkler farkli
aga uygulamayi nerde yapcan sunucudami appcretordami sunucuda yaparsan php bilmen lazim php ile sunucuna aktarirsin ordan devamli gunceller normal liste olarak indirsen bile 2 gunde tum kullanicilarin iplerine ban atiyo her seferinde modemi kapat ac yapmak zor gelir cunku vpn degistirmekte para etmiyo yayina giren ikisileri tesbit edip modemlerinr ban atiyoreis senin bi çözümün var mı nasıl yapabilirim
appcreatordan yapıyorum reis hangi kolaysa ondan yapayım da kaliteli de olsun istiyorum zamanımda var bolcaaga uygulamayi nerde yapcan sunucudami appcretordami sunucuda yaparsan php bilmen lazim php ile sunucuna aktarirsin ordan devamli gunceller normal liste olarak indirsen bile 2 gunde tum kullanicilarin iplerine ban atiyo her seferinde modemi kapat ac yapmak zor gelir cunku vpn degistirmekte para etmiyo yayina giren ikisileri tesbit edip modemlerinr ban atiyo
usta onda olmaz tek tek eklersin linki ilk basta calisir 2 gün sonra bağsurlu inek gibi ikon dönüp durur beklersinki acilsin diyeappcreatordan yapıyorum reis hangi kolaysa ondan yapayım da kaliteli de olsun istiyorum zamanımda var bolca
nasıl yapacağım tam olarak reis biraz daha detay verirmisinusta onda olmaz tek tek eklersin linki ilk basta calisir 2 gün sonra bağsurlu inek gibi ikon dönüp durur beklersinki acilsin diye
ama normal linkleri eklersin guzel olur yapay zekaya ara yuz yaptirirsin bak benim roket tv nin ara yuzunu yapay zekada yaptirdim iptv liste yaptirdim ordaki yayinlar vavoo yayini kafasina gore calisiyor
app reatorda uyelik acacan linkleri eklicen basit is ilk zaman yavas yavas elin alisana kadar bu sekil yap submenuden katagori acarsin spor ulusal vs vs diye bir tanede ana menu icin acarsin actigin katagorileri orda toplarsin bu kadarnasıl yapacağım tam olarak reis biraz daha detay verirmisin
Proxy ile sürekli olarak linkleri alamıyorsanız appcreator gibi bir websitesi aracılığıyla yaptığınız uygulamaya sürekli yeni bağlantılar eklemek demek her eklemeden sonra yeniden indir/güncelle yapmak zorunda bırakır herkesi. Play Store üzerine yüklerseniz de muhtemelen ya reddedilir uygulama ya da kısa sürede kaldırılır.nasıl yapacağım tam olarak reis biraz daha detay verirmisin
hocam sizin bahsettiğiniz app creator hangisi acaba benimki değil galibaapp reatorda uyelik acacan linkleri eklicen basit is ilk zaman yavas yavas elin alisana kadar bu sekil yap submenuden katagori acarsin spor ulusal vs vs diye bir tanede ana menu icin acarsin actigin katagorileri orda toplarsin bu kadar
hocam sizin bahsettiğiniz app creator hangisi acaba benimki değil galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
burasi degilmi
nasıl yanisizin vovo to hangısı
hocam peki bu bahsettiğiniz websitesi üzerinden yapma yolunu nasıl kullanacağım araştırıyorum ama sonuç bulamıyorumProxy ile sürekli olarak linkleri alamıyorsanız appcreator gibi bir websitesi aracılığıyla yaptığınız uygulamaya sürekli yeni bağlantılar eklemek demek her eklemeden sonra yeniden indir/güncelle yapmak zorunda bırakır herkesi. Play Store üzerine yüklerseniz de muhtemelen ya reddedilir uygulama ya da kısa sürede kaldırılır.
Ancak bir websitesi üzerinden yaparsanız ve android WebView ile uygulamaya dönüştürürseniz linkleri değiştirirseniz bile içerikler anında değişir. Yahut sabit bir url adresinden link parselleyerek uygulama içerisinde gösterirsiniz siz URL içeriğini değiştirdikçe uygulama içeriği de değişir.
Şu anda istediğiniz vavoo linklerini almak konusunda forumda defalarca konular açıldı. Hepsini okuyun, çözüm olan pek yok çünkü diğer mesajlarda da söylendiği gibi sürekli değişen ve kullanıcı bazlı m3u8 linkleri veren bir sistem. Yine de imkansız değil ama çok bilginiz yoksa vavoo yerine farklı yöntem denemelisiniz.
İşin doğrusu en zor olanı almaya çalışıyorsunuz.
usta yürümeden koşmak olmaz once biraz tecrube sahibi olun yani cırak olmadan kalfa kalfa olmadan usta olunmaz yavas yavas tecrube edinin kendiliginden her sey gelirVavoo kanallarını içeren bir uygulama yapıyorum ve vavoo kanallarının m3u linki yenilendiğinde otomatik olarak benim uygulamamdaki link de yenilensin istiyorum,ne yapabilirim
Ücretsiz bir hosting ile yapabilirsiniz. Bir websitesi tasarlayacaksınız yani ama mobil görünüm için de uyumlu halde.hocam peki bu bahsettiğiniz websitesi üzerinden yapma yolunu nasıl kullanacağım araştırıyorum ama sonuç bulamıyorum