Latte
Geliştirici
- Konular
- 72
Öncelikle içerisinde yetişkin içerikler de olabilir bu iki listede. Arzu eden bu içerikleri görmek istemiyorsa ve listeyi çalışır halde görebiliyorsa indirip istediği kanalları ayıklar ve alır.
VPN olmaksızın çalıştıklarını test ederek veriyorum. Forumda verilen listelerden olup olmadıklarını bilmiyorum tek tek kontrol etmedim ama bir şekilde görüp kullanıcı sayısından dolayı en azından aramızdan bir iki kişinin kullanabileceğini düşündüm.
Beni totale dahil etmeyin test edip siliyorum uygulamadan listeleri.
Bol şans.
Maks kullanıcı 4, 16.000+ kanal ve Genellikle film ağırlıklı.
Türkçe canlı kanallar sadece Turcia kategorisinde ve 206 kanal. Renkli kanallar yok. Ulusal ve sinema kanalları var Türkiye için.
Maks kullanıcı 3, 97.523 kanal ve ülke ülke kategoriler halinde.
Turcia kategorisi 600+ kanal, Türk kanallar için ve mor Spor kanallar da dahil listeye. Az önce baktığımda çalışıyorlardı.
VPN olmaksızın çalıştıklarını test ederek veriyorum. Forumda verilen listelerden olup olmadıklarını bilmiyorum tek tek kontrol etmedim ama bir şekilde görüp kullanıcı sayısından dolayı en azından aramızdan bir iki kişinin kullanabileceğini düşündüm.
Beni totale dahil etmeyin test edip siliyorum uygulamadan listeleri.
Bol şans.
Maks kullanıcı 4, 16.000+ kanal ve Genellikle film ağırlıklı.
Türkçe canlı kanallar sadece Turcia kategorisinde ve 206 kanal. Renkli kanallar yok. Ulusal ve sinema kanalları var Türkiye için.
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Maks kullanıcı 3, 97.523 kanal ve ülke ülke kategoriler halinde.
Turcia kategorisi 600+ kanal, Türk kanallar için ve mor Spor kanallar da dahil listeye. Az önce baktığımda çalışıyorlardı.
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.