Yardım Android TV görüntü problemi

Aarslan

Üye
Konular
2
Herkese merhaba benim hi-level android tv de stube, tivibu gibi uygulamalar da düşük ışıklı olan görüntülerde komple karanlık gösteriyor hiçbir ayrıntıyı göstermiyor. Eski sürüm stube uygulamasını yükleyip denediğim de sorunsuz ayrıntılı şekilde düşük ışıklı videoları gösteriyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu çözümü bilen varmı?

Herkese merhaba benim hi-level android tv de stube, tivibu gibi uygulamalar da düşük ışıklı olan görüntülerde komple karanlık gösteriyor hiçbir ayrıntıyı göstermiyor. Eski sürüm stube uygulamasını yükleyip denediğim de sorunsuz ayrıntılı şekilde düşük ışıklı videoları gösteriyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu çözümü bilen varmı?
Düzelme ihtimali hiç yok..Bizde ucuz diye işyerine bir Axen aldık aynı dediğiniz gibi.Bazı uygulamalarda aşırı karanlık.Serviside çağırdık,ayarlarıyla oynadık değişen birşey yok.Tv nin gücü o…Hi-level da aynı gurup tv ve değiseceğini sanmıyorum.

Düzelme ihtimali hiç yok..Bizde ucuz diye işyerine bir Axen aldık aynı dediğiniz gibi.Bazı uygulamalarda aşırı karanlık.Serviside çağırdık,ayarlarıyla oynadık değişen birşey yok.Tv nin gücü o…Hi-level da aynı gurup tv ve değiseceğini sanmıyorum.
bide şunu deneyin usta ayarlardan ekran ayarlarina girip tv nin tercihi degilde kişisellestirmeyi secin parkalik konsantrasyon vs vs kendiniz kafaniza gore ayarlayim okeyletin bide oyle deneyin derim ayni sorun arcelik smart tv dede vardi bende ekran ayarlarini kişilestirdim sorunum gitti dediginiz gibi bagzi kanallarda bile ekran gunduz veya gece moduna giriyordu otomatik oldugu icin

Görüntü ayarlarında olsaydı eski sürüm YouTube da göstermez di diye düşünüyorum codec farkı var gibi görünüyor oynatıcı değiştirme veya seçme ayarları olsa uygulamada o zaman sorun çözülürdü gibi görünüyor komple yazılım atan oldu mu bu cihazlara

Geri