Üyelerin Üyeleri Engelleme Özelliği Eklenebilir mi?

nejdetcan

ZİYARETÇİ ÜYE
Konular
8
Üyelerin Üyeleri Engelleme Özelliği Eklenebilir mi? Konu başlığı çok açık olduğu için başka bir şey yazmayacağım.
Sayın Site yönecilerimizden rica olunur. :)

Bu özellikten beklentileriniz nedir?

Üye profilinden "yoksay" butonuna tıklayarak üyenin açtığı konuları görmeyebilir, ileti ve cevaplarını gizlemiş olursunuz.

Bu özellikten beklentileriniz nedir?
Anlamsız ve saçma sorularıyla insanı meşgul eden birini engellemek.
Konumuza ilgisiz mesaj göndererek konuyu sabote edenleri ve konuyu ısrarla kirletmek isteyenleri engellemek.
Saçma sapan hiç bir geçerliliği olmayan M3U paylaşımları ile bizi beyhude meşgul edenleri engellemek.
Konu veya paylaşımlarımıza sırf iş olsun torba dolsun/Komşular bizi alışverişte görsün amacıyla rastgele mesaj atanları engellemek.

Konumuza ilgisiz mesaj göndererek konuyu sabote edenleri ve konuyu ısrarla kirletmek isteyenleri engellemek.
Saçma sapan hiç bir geçerliliği olmayan M3U paylaşımları ile bizi beyhude meşgul edenleri engellemek.
Konu veya paylaşımlarımıza sırf iş olsun torba dolsun/Komşular bizi alışverişte görsün amacıyla rastgele mesaj atanları engellemek.
Bak bu bana çoo0o0o0k Mantıklı geldi...
Amaç onun yazılarını görmek değil.
Amaç @nejdetcan dediği gibi sizin konunuz ile ilgili bazen sırf konuyu aşalama yada farklı yerlere çekmeye çalışan kişilerin o konuya yorumunu kapama .

Herkez benden bir şey istiyor o var mı bu varmı bende istim az dedim :)) Mümkünse süper olur @Akyol

Bak bu bana çoo0o0o0k Mantıklı geldi...
Amaç onun yazılarını görmek değil.
Amaç @nejdetcan dediği gibi sizin konunuz ile ilgili bazen sırf konuyu aşalama yada farklı yerlere çekmeye çalışan kişilerin o konuya yorumunu kapama .

Herkez benden bir şey istiyor o var mı bu varmı bende istim az dedim :)) Mümkünse süper olur @Akyol

Üyeyi engellemek onun konu açmasını ve başka konulara mesaj atmasına engel olmaz. Sadece görmezsiniz. Bu yüzden tartışma konusu, aşağılama vb her türlü durumda rapor butonunu kullanmanızı öneririm.

Forum sistemimizde bunu duyurduk. Buna müsade etmiyoruz. Önce uyarıyoruz, gerekli müdahalede bulunuyoruz. Sonra zaten sistem otomatik ban atıyor.

https://forum.sinetech.tr/konu/forumda-uyari-sistemi-devrede.2078/
Şuan için var olan özellikler isteklerinizi karşılayacak durumda. Çünkü ne kadar engellenirse engellensin kesin çözümü yok. Tek çözüm bizim müdahale etmemiz. O yüzden forumda RAPOR butonunu sağlıklı kullanmayı öğrenmemiz lazım.

İyi forumlar

Geri