m3u listemde drive üzerinden değişiklik nasıl yapabilirim?

daha basit ve kısa olması için devamınıda ben söyleyeyim. Dropbox'dan aldığın linki bayaa uzun bir link oluyor. bit.ly sitesinde kısaltıp kullanabilirsin.Örnek linkin şöyle olacaktır. bunu iptv oynatıcına yapıştır ve izle...
bu kısaltılmış linkler hakkında kafamda sorular vardı hazır siz konusunu açmışken size sorayım bari
bu ıptv linklerini kısaltınca yayınlarda ufakta olsa kasma donma olur mu sizce
sonuçta linkin yolunu uzatıyoruz
önce dropbox dan geliyor oradan bit.ly ye gidiyor oradan bize falan derken
bunlar tabiki ms lik olaylar ama kafamda böyle bir soru vardı.
bir de bu kısaltılmış linkler bir süre sonra patlıyor mu?

bu kısaltılmış linkler hakkında kafamda sorular vardı hazır siz konusunu açmışken size sorayım bari
bu ıptv linklerini kısaltınca yayınlarda ufakta olsa kasma donma olur mu sizce
sonuçta linkin yolunu uzatıyoruz
önce dropbox dan geliyor oradan bit.ly ye gidiyor oradan bize falan derken
bunlar tabiki ms lik olaylar ama kafamda böyle bir soru vardı.
bir de bu kısaltılmış linkler bir süre sonra patlıyor mu?
Baron yok galiba ben cevaplayım müsaadenizle. Donma yaşanmaz merak etmeyin, linkin patlamaması için tinyurl veya bitly sitesine girip kendinize bir hesap oluşturun daha sonra linki kısaltın bu sayede bir sorun çıkmaz.

Baron yok galiba ben cevaplayım müsaadenizle. Donma yaşanmaz merak etmeyin, linkin patlamaması için tinyurl veya bitly sitesine girip kendinize bir hesap oluşturun daha sonra linki kısaltın bu sayede bir sorun çıkmaz.
çok teşekkür ederim hocam.

hocam yapay zekaya(chat gpt)ye at bu linki m3u dosyası yap yaz direkt yapıyor zaten :D
Hocam onu sormuyor sonu nasıl .m3u olur diye sordu muhtemelen 😅 txt ibaresini .m3u yapacaksınız. Txt olsada sorun olmaz player desteklediği müddet yayın izlenir.

Hocam onu sormuyor sonu nasıl .m3u olur diye sordu muhtemelen 😅 txt ibaresini .m3u yapacaksınız. Txt olsada sorun olmaz player desteklediği müddet yayın izlenir.
dropbox dan kopyaladığımız linki nasıl m3u linkine çevireceğimi sormuştum.
meğerse m3u linkine çevirmeye gerek yokmuş direkt linki playera ekliyormuşuz.

dropbox dan kopyaladığımız linki nasıl m3u linkine çevireceğimi sormuştum.
meğerse m3u linkine çevirmeye gerek yokmuş direkt linki playera ekliyormuşuz.
Aynen öyle dediğim gibi player desteklediği sürece txt olmasında sakınca yok. Asıl konu dosya içinde yer alan bilgiler. M3u dosyasına şu şekil ihtiyaç olur player içine dosya eklemek isterseniz m3u dosyası gerekecektir. Her player her formatı desteklemez bu yüzden .txt olarak formatı .m3u yaparsanız direkt m3u dosyasını player içine aktarabilirsiniz.

Biraz konudan sapıcam belki ama kralları burada bir arada yakalamışken sormak istiyorum :D

Kendi çapımda bir m3u listesi hazırladım ve kanal linklerini @patr0n kardeşin linklerinden alıyorum. Bildiğiniz gibi çoğu 1 veya 2 kişilik. Ben bu kendime oluşturduğum m3u listesinin sınırsız veya daha fazla kullanıcılı sayıda olmasını istiyorum. Bunun için de kanal linklerini nereden bulmalıyım veya @patr0n un paylaştığı m3u listesindeki kanal linklerini kendi linkime çevirebilir miyim?

Son düzenleme:
Biraz konudan sapıcam belki ama kralları burada bir arada yakalamışken sormak istiyorum :D

Kendi çapımda bir m3u listesi hazırladım ve kanal linklerini @patr0n kardeşin linklerinden alıyorum. Bildiğiniz gibi çoğu 1 veya 2 kişilik. Ben bu kendime oluşturduğum m3u listesinin sınırsız veya daha fazla kullanıcılı sayıda olmasını istiyorum. Bunun için de kanal linklerini nereden bulmalıyım veya @patr0n un paylaştığı m3u listesindeki kanal linklerini kendi linkime çevirebilir miyim?
Bir kaç websitesinden alabilirsin kanalları onlar daha stabil oluyor genelikle veya @patr0n ve diğer M3U paylaşan kişiler bazen 100/200/300 kişilik listeler paylaşıyor onları kullanabilirsin

Geri