Kodi önerileriniz varmı

Ahmetli

Paylaşımcı
Konular
25
Örnek video iyi seyirler

media
Bilgisayarda Kodiyi android TV gibi izliyorum
Fakat bazı sorunlar var kodideki içeriklerin hepsini izleme geçmişi olarak ana ekrana widget olarak eklemek istiyorum bildiğiniz ayar yada eklenti varmı akıllı oynatma listesi nedir tam olarak

Son düzenleme:
kodi için içerikleri arama sorunuda var program hatalarıda varsa çözüm için bu konuda toplanalım

Ana ekrana vidget olarak ekleme kullandığınız arayüz özellikleri ile ilgili olur genelde.
İzleme geçmişinizi , takip etme işlemlerinizi trakt.tv web sitesine ücretsiz üye olarak ve buna ait kodi eklentisini kurarak kodi ile senkronize edebilirsiniz.Ayrıca bir çok yabancı eklentide trak.tv ile senkronizasyon imkanı eklentinin kendi ayarlarında mevcuttur.

Ana ekrana vidget olarak ekleme kullandığınız arayüz özellikleri ile ilgili olur genelde.
İzleme geçmişinizi , takip etme işlemlerinizi trakt.tv web sitesine ücretsiz üye olarak ve buna ait kodi eklentisini kurarak kodi ile senkronize edebilirsiniz.Ayrıca bir çok yabancı eklentide trak.tv ile senkronizasyon imkanı eklentinin kendi ayarlarında mevcuttur.
Trak TV api istiyordu bu program siteye üye oldum ama nasıl API alacağım bilmiyorum

Kodide retro oyun oynayan varmı nasıl yapılıyor

Arkadaşlar kodi dexe eklentisinde tüm repolar var open wizard sayesinde sanırım bendeki değişikleri direk sizde kullanabilirsiniz

Kodi arama kutusunda IMDb seçenekleri değilde tüm video eklentilerinde arama yapan bir ayar eklenti varmı

Selam @Ahmetli yok mu yeni bişeyler KODI için, kestin desteği ?

Selam @Ahmetli yok mu yeni bişeyler KODI için, kestin desteği ?
Abi bu program anca YouTube twitch istemcisi olur eklenti yapan eden yok yani efsane bir tema yapılsa uygulama kendine gelir cloudstream gibi olur belki bilmiyorum ama kodi dexe deposunu önerdi biri mesela o depodaki eklentileri kurdum kodi 2 ay sonra çöktü güncellemiyolar falan program hemen bozuluveriyor cloudstreamdede oluyor ama bunda udemy Twitch YouTube falan siteleri takip edebiliyorsun falan ama sly guy gibi eklenti yapımcısi lazım yoksa kodi 5 para etmez

Tamam araştırmalara devam o zaman :) sağol @Ahmetli

Kodi kendi başına hafif ama yazılımsal gücü olan bir medya player ama eklentiler ve uygulamalar yüklendikçe modlama vs. yapıldıkça ağır çalışan bir player. Stubebox- gibi Nahro gibi kodi üzerinde oynanarak daha da ağırlaştırılan ıptv paylaşımları için kullanılan ve ücretli duruma getirilen de player durumundadır. Vavoo rokrrr redwizard ve daha bir çokları bundle kullanarak paylaşım yapmaktalar ama bir tivimate gibi hızlı vs. değildir.
Ama şu gerçekliğide bilmek lazım xbmc döneminden bu yana çok iyi bir medya playerdir ki emby plex gibi pc bağımlısı değildir, vlc den ağır ama ondan da iyi bir medya playerdir

Kodi kendi başına hafif ama yazılımsal gücü olan bir medya player ama eklentiler ve uygulamalar yüklendikçe modlama vs. yapıldıkça ağır çalışan bir player. Stubebox- gibi Nahro gibi kodi üzerinde oynanarak daha da ağırlaştırılan ıptv paylaşımları için kullanılan ve ücretli duruma getirilen de player durumundadır. Vavoo rokrrr redwizard ve daha bir çokları bundle kullanarak paylaşım yapmaktalar ama bir tivimate gibi hızlı vs. değildir.
Ama şu gerçekliğide bilmek lazım xbmc döneminden bu yana çok iyi bir medya playerdir ki emby plex gibi pc bağımlısı değildir, vlc den ağır ama ondan da iyi bir medya playerdir
Belkide jelyfin denemeliyiz ben umudumu kestim artık kodiden gerçekten işletim sistemi gibi medya center fakat veritaban ve eklentiler inanılmaz geliştirilmeli bu şekilde 1000 tane eklenti kurarsın scrtip sadece sorunların çözülmesi için vesayre

Üstad, ben pc bağlantılı medya oynatıcılar istediği kadar iyi olsun ki iyiler plex emby vs. istemiyorum. pc kapalı iken (kitaplık oraya kurulu ise) bir işe yaramıyor. Zidoo z9xpro kullanıyorum. Kendi medya center 5.0 ı var çok çok iyi, ayrıca zidoo için plexi uyarlama yapan bir arkadaş var, filmi seçip plextozidoo ile plexten hem oynatıp hem altyazı indirilebiliyor. Pc bağımsız, hdd de ki herşeyi izlettiriyor. Kodi eklentiler ile ağırlaşmasa güzel. İki kodi kurulu ben de biri elementum-seyirtük vs. için diğer kodiye direk redwizard kurulu arasıra film dizi izleme testleri yapıyorum. Ayrıca zidonun zdmc si var.

Üstad, ben pc bağlantılı medya oynatıcılar istediği kadar iyi olsun ki iyiler plex emby vs. istemiyorum. pc kapalı iken (kitaplık oraya kurulu ise) bir işe yaramıyor. Zidoo z9xpro kullanıyorum. Kendi medya center 5.0 ı var çok çok iyi, ayrıca zidoo için plexi uyarlama yapan bir arkadaş var, filmi seçip plextozidoo ile plexten hem oynatıp hem altyazı indirilebiliyor. Pc bağımsız, hdd de ki herşeyi izlettiriyor. Kodi eklentiler ile ağırlaşmasa güzel. İki kodi kurulu ben de biri elementum-seyirtük vs. için diğer kodiye direk redwizard kurulu arasıra film dizi izleme testleri yapıyorum. Ayrıca zidonun zdmc si var.
Hocam telegramdan bana yazabilir misiniz @pluzmna deneyeceğim söylediklerinizi eklentiler güncel olmadıği için uyumsuz çalışıyor bende başlatmıyor kodiyi eklenti kurdukdan sonra kurulan eklentiler şunlar artic fuse 2 YouTube seyirtürk birde udemy bu 4 eklentidede program cökuyorsa ben ne diyim hocam ayrıca bende android kutu yani mi box var cloudstream gayet iyi kodiyide bezetmeye çalıştım cloudstream 3 e yok reyiz bu program bı işe yaramaz düzgun çalışmadığı ve gelistirilmediği surece

Üstad, kodi bundle ve eklentiler senkronize şekilde çalışabilmesi için sizin de bahsettiğiniz gibi pyton 2-3 gibi uyumlulukları olabileceği gibi bazen de boxların donanım yazılım root vb yapılarına karşı yetersiz ya da engelli olabiliyor. Aşırı ısınma olan bir box kodi çalıştığında yüksek kapasiteli eklenti ya da bundle kurulmuşsa çökme yaşayabiliyor. Bende ki ürün başlıbaşına bir medya player yeni nesil ama farklı bir mimari işlemci ile s928x 8K zidoo medya player çıktı bunlar linux a giydirilmiş android 11 üzerine kurulu. Elinizde yeni nesil donanımlı tv ve soundbar veya avr ses sistemi gibi donanımlar varsa zaten mibox falan olmaması gerekir.
kodi yapıları ile ilgili forumda paylaşmıştım tüm adresleri ve yerleri
repo.kodinerds.net adresinde kodi yapıları var işlemci mimarisi uyanı alıp indirip bir kurup deneyin dedikleriniz olacak mı?

Üstad, kodi bundle ve eklentiler senkronize şekilde çalışabilmesi için sizin de bahsettiğiniz gibi pyton 2-3 gibi uyumlulukları olabileceği gibi bazen de boxların donanım yazılım root vb yapılarına karşı yetersiz ya da engelli olabiliyor. Aşırı ısınma olan bir box kodi çalıştığında yüksek kapasiteli eklenti ya da bundle kurulmuşsa çökme yaşayabiliyor. Bende ki ürün başlıbaşına bir medya player yeni nesil ama farklı bir mimari işlemci ile s928x 8K zidoo medya player çıktı bunlar linux a giydirilmiş android 11 üzerine kurulu. Elinizde yeni nesil donanımlı tv ve soundbar veya avr ses sistemi gibi donanımlar varsa zaten mibox falan olmaması gerekir.
repo.kodinerds.net adresinde kodi yapıları var işlemci mimarisi uyanı alıp indirip bir kurup deneyin dedikleriniz olacak mı?
Dediğim gibi android kutum var ben laptop da android TV kullanmak istiyorum emülsiyon olmadan tek çare kodi yüzüne bakan yok programın arayüzler lite ve cloudstram gibi yapılabilir cloudstream gibi arama menüsü bile eklenebilir her eklentide arama yapan bir sistem zorlanırsa android TV tokatlar PlayStation cart curt android tv tokatlama potansiyelinde olan bir program varken smart Tv diye leş bişeye destek vermişler zamanında

Red wizard denedim hocam kendi depolarımıda kurdum wizardlar emir vaki şekilde programı kontrol ediyor çünkü sorun çözüldü gibi emin değilim linuxda kodiyi 4 defa çalıştırıyorum 4 cüde çalışıyor programdan sürekli atmadığı sürece sorun yok

Geri