- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar sadece spor ve film listesi olan m3u ip tv varmı acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
patr0n un m3u larını kullan direkt reis film de var spor daMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar sadece spor ve film listesi olan m3u ip tv varmı acaba ?
Bu paylaşımla ilgili açtığınız konudaki dosya güncel değil sanırım240 tane film işini görürse kullan arşivimi
güncelleyeceğim haklısınızBu paylaşımla ilgili açtığınız konudaki dosya güncel değil sanırım
Aile izleyeceği için sadece film ve spor lazım diğerlerini silmeyi yapamadım. Patron denen arkadaş bu işin üstadı Allah razı olsun çok faydası oluyor insanlarapatr0n un m3u larını kullan direkt reis film de var spor da
Yarın bı IPTV kanal silme mevzusuna bakayım çözüm bulursam haber ederim senin için patronun m3u ları daha kullanışlı olur güncel olduklarından aradığın tüm filmleri bulursun haberdar ederim yarin reis iyi gecelerAile izleyeceği için sadece film ve spor lazım diğerlerini silmeyi yapamadım. Patron denen arkadaş bu işin üstadı Allah razı olsun çok faydası oluyor insanlara
Microsoft Store'den IPTV Playlist Editör adlı uygulamayı kurun. İndirdiğiniz dosyayı açın , uygulamanın i (info) menüsünde hangi komutların ne tür işlemler yaptığı veriliyor. İstediğiniz kanalı silebilir, kategoriler ekleyebilir, sıralamayı düzenleyebilirsiniz. Dosya olarak save ettiğiniz dosyayı bir drive'a ekleyip url olarak alabilirsiniz.Aile izleyeceği için sadece film ve spor lazım diğerlerini silmeyi yapamadım. Patron denen arkadaş bu işin üstadı Allah razı olsun çok faydası oluyor insanlara
Çok teşekkür ederimYarın bı IPTV kanal silme mevzusuna bakayım çözüm bulursam haber ederim senin için patronun m3u ları daha kullanışlı olur güncel olduklarından aradığın tüm filmleri bulursun haberdar ederim yarin reis iyi geceler
Bende bilgisayar yok maalesefMicrosoft Store'den IPTV Playlist Editör adlı uygulamayı kurun. İndirdiğiniz dosyayı açın , uygulamanın i (info) menüsünde hangi komutların ne tür işlemler yaptığı veriliyor. İstediğiniz kanalı silebilir, kategoriler ekleyebilir, sıralamayı düzenleyebilirsiniz. Dosya olarak save ettiğiniz dosyayı bir drive'a ekleyip url olarak alabilirsiniz.
Benim listeme gitmek içinMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar sadece spor ve film listesi olan m3u ip tv varmı acaba ?
Linkleri ip playere giriyorum açılmıyor
başka playerden deneyin lütfenLinkleri ip playere giriyorum açılmıyor
Başka bir IPTV programı deneyinizLinkleri ip playere giriyorum açılmıyor